Δευτέρα 25.01.2021
More

  Ανεβαίνουν το «Θείο Τραγί» και ο «Αρίστος»

  Real time live streaming αναμεταδόσεις από το θέατρο Πορεία

  Το Θέατρο Πορεία, συνεχίζει με real time live streaming αναμεταδόσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο με δύο πολύ ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, που έχουν απασχολήσει το θεατρόφιλο κοινό.

  Πρόκειται για το «Θείο Τραγί» του Γιάννη Σκαρίμπα, σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη (Σάββατο 28/11, 21:00) και τον «Αρίστο» του Θωμά Κοροβίνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου (Κυριακή 29/11, 21:00).

  Στην παράσταση του Άρη Μπινιάρη «Το Θείο Τραγί», ο λόγος του Γιάννη Σκαρίμπα πλαισιώνεται από μουσική και τραγούδια γραμμένα ειδικά για την παράσταση και με όχημα τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού δημιουργούν μια δυναμική πλατφόρμα αφήγησης της προκλητικής αυτής ιστορίας.

  Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου «Αρίστος», είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο Γύρος του Θανάτου», με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου» που εκτελέστηκε το 1968 στις φυλακές Επταπυργίου.

  Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για τις real time live streaming αναμεταδόσεις στη σελίδα του θεάτρου www.poreiatheatre.com.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ