Τρίτη 16.04.2024
More

  Τελευταίο τριήμερο για τη «Μητέρα του σκύλου»

  Τελευταίο τριήμερο παραστάσεων για «Μητέρα του σκύλου» που ανεβαίνει από τη ΣΥΝΘΕΣΗ. Η παράσταση που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού των Ιωαννίνων και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια και κριτικές ολοκληρώνει τον κύκλο της και θα παρουσιαστεί για τρεις τελευταίες φορές: την Παρασκευή 16, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 20:30 στο λόμπι του ξενοδοχείου ERMIS, στην οδό Σίνα 2, (πλησίον παλαιών ΚΤΕΛ στα Ιωάννινα).

  Το έργο σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νάκου και σκηνική προσαρμογή-ερμηνεία της Ελευθερίας Πανταζή, βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο και πολυμεταφρασμένο μυθιστόρημα Παύλου Μάτεσι. Πρόκειται για ένα ταξίδι στη μνήμη και την Ιστορία, κατά το οποίο εικόνες της κατοχικής και μεταπολεμικής Ελλάδας ζωντανεύουν μέσα από μια μοναδική performance. Η εναλλαγή του χιούμορ, της συγκίνησης και των στιγμών έντασης, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή από την πρώτη στιγμή μέχρι το τελικό, παρατεταμένο χειροκρότημα.

  Το εισιτήριο κοστίζει 9,00€ και το μειωμένο 7,00€ (Άνεργοι, ΑΜΕΑ, Φοιτητές, Μαθητές, Άνω των 65). Περιλαμβάνεται ένα ποτήρι κρασί.

  Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η κράτηση. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947691698

  Η διάρκεια παράστασης είναι 1 ώρα και 15 λεπτά

  Συντελεστές:
  Κείμενο: Παύλος Μάτεσις

  Διδασκαλία – Σκηνοθεσία: Γιώργος Νάκος

  Σκηνική προσαρμογή – ερμηνεία: Ελευθερία Πανταζή

  Παραγωγή: ΣΥΝΘΕΣΗ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ