Πέμπτη 04.03.2021
More

  Θεατρικοί μονόλογοι και μικρές ιστορίες

  Η Ομάδα Τέχνης Α.Ν. υποδέχεται τον Ιούλιο με μια σειρά εκδηλώσεων σηματοδοτώντας την επιστροφή της στα θεατρικά δρώμενα της πόλης έπειτα από τη σιωπή της πανδημίας. 

  – Βραδιά αφήγησης θεατρικών μονολόγων με αφορμή το κλείσιμο του πρώτου κύκλου εργαστηρίων αφηγηματικού θεάτρου την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 21:00, στο μπαρ ‘Θυμωμένο Πορτραίτο’ (Καποδιστρίου 20).

  Σκηνοθεσία: Γιάννα Κούλα, Φλάουτο: Μαρία Σακκά

  Ερμηνεία μονολόγων: Χριστίνα Φούσκα, Ελπίδα Ιωακειμίδου, Κώστας Κολοκούρης, Μαρία Κουκούλη, Σωτηρία Τζιούρη, Δήμητρα Καλύβα, Κώστας Χριστοδούλου, Βάσω Νικολάου, Ελένη Κολοκούρη, Κώστας Κυλώνης, Μάρθα Μαρίνου, Έλενα Ζερβού, Θοδωρής Ψαλλίδας

  – Θεατρική αφήγηση- Αδέσποτοι Δρόμοι (Μικρές ιστορίες)

  Παρουσίαση του βιβλίου της Χριστίνας Φούσκα η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Του Δήμου Ιωαννιτών την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 21:30 στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής».

  Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Μιχάλης Σπέγγος, συγγραφέας, Πάνος Ζώης, κτηνίατρος – συγγραφέας, Χριστίνα Φούσκα, συγγραφέας, Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννα Κούλα, Ζωντανή μουσική: Δημήτρης Καραγεώργος.

  – Θεατρική παράσταση ‘Γεύμα με ανανά’

  Ποια είναι η αληθινή ζωή και ποια η επινοημένη; Αυτή που επισκιάζει ό, τι πραγματικά θέλουμε να ζήσουμε και δεν το τολμούμε; Ή αυτή που είναι απαραίτητη για να κυλήσει ο χρόνος, για να γεμίσουμε το κενό μιας απούσας ζωής, μιας μη ζωής;

  Tη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Ιουλίου, στις 21:00, στο μπαρ ‘Θυμωμένο Πορτραίτο’.

  Συγγραφέας του έργου: Πάνος Ζώης, Σκηνοθεσία: Γιάννα Κούλα. Ερμηνεία: Σωτηρία Τζιούρη, Κώστας Χριστοδούλου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ