Δευτέρα 23.05.2022
More

  Παρουσιάζεται το βιβλίο της Αλ. Κουλούρη «Fake news. Ρητορική και ερμηνείες»

  Από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

  Το Εργαστήριο Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, Μέσων Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης (ΜΕΚΘΕΜΕ) του Π.Τ.Ν. της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξίας Κουλούρη, Προϊσταμένης του Τομέα Ενημέρωσης και Προβολής του Κοινοβουλευτικού έργου του τηλεοπτικού σταθμού, Βουλή Τηλεόραση «Fake news. Ρητορική και Ερμηνείες», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σιδέρη. Η παρουσίαση του βιβλίου γίνεται στο πλαίσιο του μαθήματος «Ελληνική Γλώσσα και ΜΜΕ: Εκπαιδευτικές εφαρμογές» που διδάσκεται στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και τις ώρες 3-6 μ.μ.

  Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ευρωβουλευτής ΝΔ, μέλος της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

  Μερόπη Τζούφη, βουλευτής Ιωαννίνων ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, πρ. υφυπουργός Παιδείας.

  Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

  Φιλήμων Καραμήτσος, δημοσιογράφος εφημ. «Ελευθερία» Ιωαννίνων, ανταποκριτής της «Εφημερίδας των Συντακτών»

  Αλεξία Κουλούρη, δημοσιογράφος, συγγραφέας.

  Την εκδήλωση θα συντονίσει η Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Ελληνικής Γλώσσας και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, ΜΜΕ και Εκπαίδευσης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο εκδότης Ανδρέας Σιδέρης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ