Σάββατο 13.07.2024
More

  Εικόνα πλήρους διάλυσης στον ΠΑΣ

  Είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτική η εικόνα που αποπνέει το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπου αν συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό οι αποχωρήσεις, στο τέλος θα επιστρατευθεί ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Ντάσιος, να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε ανεκτό πλέον όριο και η ευθύνη της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου Παν. Χριστοβασίλη είναι τεράστια γιατί έχει επιτρέψει την απαξίωση της ομάδας στα μάτια και των φιλάθλων της και όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

  Τελευταίο «επίτευγμα» της ΠΑΕ η αποδέσμευση ως ελεύθερων και όχι με μεταγραφή, αφού υπάρχουν οφειλές απέναντί τους, του Ροντρίγκο Εραμούσπε και του Γιάννη Κιάκου αντίστοιχα, παικτών που είχαν σε ισχύ συμβόλαια και για την επόμενη σεζόν, οι ίδιοι όμως δεν ήταν διατεθειμένοι να μείνουν σε μία ομάδα που φαίνεται πως δε θα έχει σοβαρές προοπτικές επανόδου για την νέα χρονιά. Και αυτό επιβεβαιώνεται πλέον από τις καθημερινές αποχωρήσεις παικτών όπως όμως και από τις πληροφορίες που δε διαψεύδονται ότι ούτε η υπόθεση του Γιώργου Γεωργουλόπουλου για το τιμόνι της ομάδας είναι τελειωμένη, αντιθέτως το πιθανότερο είναι ο ΠΑΣ να αναζητήσει άλλον προπονητή και μάλιστα φημολογείται, ότι έχει ήδη στα σκαριά μία συμφωνία με ξένο τεχνικό.

  Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση και με άλλες περιπτώσεις παικτών όπως ο Σόρια να είναι επίσης έτοιμοι να «κουνήσουν μαντίλι» στον ΠΑΣ, η ΠΑΕ έχει επιλέξει τη στάση της σιωπής, η οποία όμως δεν εξυπηρετεί κανέναν, αντιθέτως διευρύνει τον προβληματισμό και την απογοήτευση.

  Μία ομάδα που ήταν ελκυστική για πολλούς παίκτες που ήθελαν να έρθουν για να κάνουν το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους όπως και έγινε σε πλείστες περιπτώσεις έχει γίνει πλέον δακτυλοδεικτούμενη, ένας σύλλογος που δεν αποπνέει αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και φερεγγυότητα, αλλά μιζέρια και ένα ποδοσφαιρικό τμήμα, τα μέλη του οποίου αναζητούν τρόπο για να αποχωρήσουν και όχι να μείνουν στην ομάδα.

  Το «αντίο» του Εραμούσπε

  Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπως και στις άλλες περιπτώσεις, έτσι και στην αποχώρηση Εραμούσπε που οδεύει μάλλον προς τον Λεβαδειακό, δεν έκανε κάποια ανακοίνωση, φρόντισε όμως γι’ αυτό ο Αργεντινός στόπερ που αποχαιρέτισε την οικογένειά του, το σπίτι του όπως αναφέρει στο μήνυμά του το οποίο συνοδεύει με μία φωτογραφία με τους «Ζωσιμάδες».

  «Η πόλη μου, η ομάδα μου, τα πάντα μου. Θέλω να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι’ αυτά τα 4 χρόνια που ήμασταν μαζί. Θα σας έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και θα ξαναϊδωθούμε. Σας αγαπώ».

  Ο Εραμούσπε στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον ΠΑΣ μέτρησε 120 συμμετοχές, 23 γκολ και πέντε ασίστ.

  Στην Πολωνία ο Κιάκος

  Παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΣ όμως αποτελεί και ο Γιάννης Κιάκος που μέτρησε 30 συμμετοχές στα δύο χρόνια της παρουσίας του, με ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Κιάκος ζήτησε να αποχωρήσει, χαρίζοντας τα χρήματα που του οφείλονται και φημολογείται πως έχει πρόταση από ομάδα της Πολωνίας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ