Κυριακή 24.10.2021
More

  Κρίσιμες ημέρες για την καριέρα του Κρίστιαν Έρικσεν

  Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για το μέλλον της καριέρας του Κρίστιαν Έρικσεν

  Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Δανός επέστρεψε κρυφά στο Μιλάνο, ξεκινώντας μια εβδομάδα γεμάτη επισκέψεις και ιατρικές εξετάσεις.

  Χθες συνάντησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ϊντερ, Τζουζέπε Μαρότα, στα γραφεία της πρωταθλήτριας Ιταλίας, για να προγραμματίσουν τις μελλοντικές κινήσεις.

  Ο Δανός διεθνής δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και έχει δηλώσει ότι θα ήταν ευτυχής να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά.

  Σήμερα θα βρεθεί στο Appiano Gentile για να χαιρετήσει τους παλιούς συμπαίκτες του, ενώ οι προγραμματισμένες εξειδικευμένες εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο στο Καρδιολογικό Κέντρο Monzino.

  Οι εξετάσεις θα διαρκέσουν δύο ή τρεις ημέρες και θα βοηθήσουν να γίνει αντιληπτό εάν ο Δανός μέσος θα είναι σε θέση να αφαιρέσει τον απινιδωτή και να συνεχίσει να παίζει στην Ιταλία ή όχι.

  Ο Έρικσεν κατέρρευσε στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, στο πρώτο μέρος (43΄) του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro. Η καρδιά του επανεκκινήθηκε με απινιδωτή, ενώ στο νοσοκομείο του τοποθετήθηκε απινιδωτής, με τον οποίο όμως δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί στην Ιταλία.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ