Πέμπτη 30.06.2022
More

  Διεκόπη για τις 28 Μαρτίου η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

  Για τις 28 Μαρτίου διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία ξεκίνησε σήμερα με τον ίδιο να απουσιάζει από το δικαστήριο

  Ο γνωστός ηθοποιός δεν παρέστη επικαλούμενος μέσω του συνηγόρου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, λόγους υγείας.

  diekopi-gia-tis-28-martioy-i-diki-toy-petroy-filippidi0

  Για την απουσία Φιλιππίδη μίλησε νωρίτερα ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος τονίζοντας προς το δικαστήριο:

  «Ο κ. Φιλιππιδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του».

  Νωρίτερα, έφτασαν στο δικαστήριο για οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα, Σπύρος Μπιμπίλας.

  Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα φερόμενα ως θύματά του, αλλά και με σειρά δημοφιλών συναδέλφων του, κάποιοι εκ των οποίων έχουν κληθεί ως μάρτυρες στη δίκη.

  diekopi-gia-tis-28-martioy-i-diki-toy-petroy-filippidi1

  Στη λίστα των μαρτύρων βρίσκονται οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη,  Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια, γεγονός που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σημειώνοντας: «Είναι αληθές, με την έννοια ότι μας κοινοποιήθηκε εξώδικο από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, οι οποίες προτείνουν τις συγκεκριμένες γυναίκες ως μάρτυρες στο δικαστήριο. Θα είναι “παρών” ο κ. Φιλιππίδης και θα απαντήσει».

  Ο Πέτρος Φιλιππίδης που είναι προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Ιούλιο, αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, για βιασμό και απόπειρες βιασμού, μετά από καταγγελίες τριών γυναικών συναδέλφων του που κατέθεσαν σχετικά ενώπιον των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ