Παρασκευή 30.09.2022
More

  Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις Ουκρανών μαθητών στην Ελλάδα για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια της χώρας τους

  Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα στις 17 και 18 Αυγούστου, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

  Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα (18.08.2022) οι εξ αποστάσεως εξετάσεις των Ουκρανών μαθητών στην Ελλάδα, για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της Ουκρανίας.

  Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της Ουκρανίας, την Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο διενήργησαν με επιτυχία στην Αθήνα εξ αποστάσεως εξετάσεις για την εισαγωγή των Ουκρανών μαθητών στα Πανεπιστήμια της χώρας τους.

  Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα στις 17 και 18 Αυγούστου, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), το οποίο φιλοξένησε και τους κηδεμόνες των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.

  Το Υπουργείο Παιδείας, ανταποκρινόμενο στο αίτημα της Ουκρανικής Κυβέρνησης για τη διοργάνωση εξ αποστάσεως εξετάσεων σε μαθητές που βρίσκονται σε ξένους τόπους εξαιτίας του πολέμου, παρείχε μέσω του ΕΜΠ την υποδομή και τις εξοπλισμένες αίθουσες, προκειμένου οι υποψήφιοι που βρίσκονται στη χώρα μας να συμμετάσχουν στις εθνικές τους εξετάσεις για μία θέση στα Πανεπιστήμια της χώρας τους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ