Τρίτη 06.06.2023
More

  Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή στον προπονητή τάε κβον ντο

  Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή- μεταξύ άλλων κατηγοριών- ασκήθηκε σε βάρος του προπονητή τάε κβον ντο, ο οποίος συνελήφθη στην Ηλιούπολη για γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων.

  Τον 44χρονο προπονητή βαραίνουν επίσης οι κακουργηματικές κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

  Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του προπονητή

  Πριν από λίγες εβδομάδες τρεις κοπέλες υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του προπονητή, για σεξουαλική κακοποίηση, αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ. Έτσι ξεκίνησε η προκαταρκτική έρευνα, κατά την οποία προέκυψαν άλλα δύο θύματά του και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, καθώς φέρεται πως η κακοποιητική δράση του εκτείνεται μέχρι σήμερα.

  Από την έρευνα που έγινε στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές του προπονητή που κατασχέθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.

  Τουλάχιστον 5 τα θύματα

  Ο προπονητής τάε κβον ντο συνελήφθη το πρωί της Τρίτης και κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του σε αθλητικό σύλλογο, προκειμένου να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων αθλητριών.

  Ο προπονητής έχει προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών- τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί- σύμφωνα με την Αστυνομία. Παράλληλα όμως εξετάζεται η συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

  Τουλάχιστον από το 2009 έως το 2020 προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του- από 12 έως 16 ετών- και αφού εκθείαζε τις αθλητικές ικανότητές τους, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου. Στόχος του ήταν οι ανήλικες να κάνουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία.

  Στη συνέχεια, ο προπονητής φέρεται να προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανηλίκων, είτε στο γυμναστήριο, είτε στο σπίτι του.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ