Παρασκευή 02.06.2023
More

  Έργα διαμόρφωσης οδικού δικτύου σε περιοχές των Ιωαννίνων

  Το έργο έχει προϋπολογισμό 700 χιλιάδες και αφορά στην υλοποίηση εργασιών κατασκευής, βελτίωσης, αναβάθμισης και συντήρησης του οδικού́ δικτύου

  Την σύμβαση για το έργο «διαμόρφωσης οδικού δικτύου και κατασκευής λοιπών υποδομών στα Ρυμοτομικά Σχέδια Νέας Ζωής, Καρδαμιτσίων, Κάτω Νεοχωρόπουλου και Λόφου Βελισσαρίου», υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Δημ. Παπαγεωργίου.

  Το έργο έχει προϋπολογισμό 700 χιλιάδες ευρώ και αφορά στην υλοποίηση εργασιών κατασκευής, βελτίωσης, αναβάθμισης και συντήρησης του οδικού́ δικτύου.

  Οι εργασίες θα αναπτυχθούν στις πολεοδομικές ενότητες:

  • Καρδαμίτσια (τμήματα των οδών Λάμπρου Φωτιάδη, Κοροτζή κλπ)

  • Νέα Ζωή (τμήματα της οδού Εγνατίας)

  • Λόφο Βελισσαρίου

  Μεταξύ άλλων, προβλέπονται παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης, κατασκευές και διαμορφώσεις πεζοδρομίων, προσαρμογές των φρεατίων, οδοστρωσίες και τοίχοι αντιστήριξης όπου απαιτείται.

  Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος έργων, Γιώργος Αρλέτος, πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη εργολαβία που θα αναπτυχθεί στις συγκεκριμένες πολεοδομικές ενότητες και που στοχεύει στην αντιμετώπιση προβλημάτων που χρονίζουν και που έχουν προκύψει εξαιτίας της μεγάλης οικιστικής ανάπτυξης. Πρωταρχικός στόχος παραμένει, τα έργα να ολοκληρωθούν σύντομα ώστε να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των πολιτών και την ποιότητα ζωής.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ