Τρίτη 30.05.2023
More

  Προφυλακιστέα η οικιακή βοηθός που διακινούσε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών της οικογένειας

  Η κατηγορούμενη σύμφωνα με πληροφορίες απολογήθηκε χθες για τις κατηγορίες της

  Προφυλακιστέα κρίθηκε η 28χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ, η οποία φέρεται να έστελνε σε χρήστες του διαδικτύου φωτογραφίες με γυμνά τα δύο παιδιά της οικογένειας που εργαζόταν.

  Η κατηγορούμενη σύμφωνα με πληροφορίες απολογήθηκε χθες για τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προ ημερών ο εργοδότης της 28χρονης διαπίστωσε ότι είχε χαθεί ένα ακριβό ρολόι από το σπίτι. Ψάχνοντας να το βρει, πήρε το κινητό τηλέφωνο της οικιακής βοηθού για να δει μήπως εκείνη το είχε φωτογραφίσει. Στο κινητό, ωστόσο, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των δύο από τα τρία παιδιά του, ηλικίας 2 και 3 ετών, τα οποία φέρεται ότι είχε φωτογραφίσει η οικιακή βοηθός την ώρα που τα έκανε μπάνιο. Εκείνη υποστήριξε πως είχε φωτογραφίσει τα παιδιά για πλάκα αλλά διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι η οικιακή βοηθός είχε στείλει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες σε χρήστες του διαδικτύου.

  Ο πατέρας πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και έκανε σχετική καταγγελία, ενώ η 28χρονη συνελήφθη και η υπόθεση παραπέμφθηκε στις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν τελικά την προσωρινή της κράτηση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ