Σάββατο 11.07.2020
More

  Απάντηση Τατιάνας Καλογιάννη προς τον Μωυσή Ελισάφ

  Απάντηση της Τατιάνας Καλογιάννη προς τον δήμαρχο Ιωαννίνων, Μ. Ελισάφ, μετά την ανακοίνωση του Δήμου, με την οποία απαντούσε στις θέσεις της παράταξης της κας Καλογιάννη, σχετικά με την ενεργειακή ανβάθμιση του οδοφωτισμού.

  Όπως αναφέρει η κα Καλογιάννη:

  «Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Ελισάφ, μετά την παταγώδη αποτυχία της δημοτικής Αρχής να προωθήσει με ολοκληρωμένο και διαφανή τρόπο άλλο ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας, παρεκτρέπεται πλέον και σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου.

  Τα συνεχή λάθη και η αδυναμία παραγωγής έργου από τη δημοτική Αρχή, τον οδηγούν σε απώλεια της ψυχραιμίας του.

  Αδυνατώντας ο ίδιος να διοικήσει τον Δήμο, όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος, επί εννέα μήνες αρκείται στο να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση του Δήμου και εμένα προσωπικά.

  Αντί να πείθει με τεκμηριωμένες προτάσεις, τόσο την αντιπολίτευση όσο και τους συνδημότες μας, λυπάται διότι δεν μπορεί να αποφασίζει όπως θα ήθελε, αυταρχικά και με αδιαφάνεια.

  Σχετικά με τον εάν είμαι «ελλιπής» ή όχι στην τεχνοκρατική αντίληψη των θεμάτων, αυτό έχει ήδη κριθεί και αποδεικνύεται καθημερινά από το έργο και τις πράξεις μου, όσο κι αν προσπαθεί ο κ. Δήμαρχος να διατυπώσει διαφορετική άποψη.

  Τέλος, στην αναφορά του περί «συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας», του απαντώ ότι εάν η παραγωγή έργου και η Διαφάνεια ταυτίζονται στο μυαλό του με τη «συντηρητική Νέα Δημοκρατία», τότε ναι, ανήκω στην, κατ’ εκείνον, «συντηρητική Νέα Δημοκρατία», η οποία για εμάς είναι η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.

  Ο κ. Δήμαρχος, ως «προοδευτικός» αριστερός, αρέσκεται σε υπόγειες και αδιαφανείς διαδικασίες».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Ξεκινούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην Κακαβιά- 1.000 δείγματα το τριήμερο

  Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο τελωνείο της Κακαβιάς ξεκινά από σήμερα ελέγχους για κορωνοϊό.

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων του σαββατοκύριακου 11-12 Ιουλίου

  Κ. Μητσοτάκης από Γέφυρα Πλάκας- Σύμβολο ενότητας με βάση το έργο

  Τη Γέφυρα Πλάκας επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

  Τρία θετικά κρούσματα σε Ήπειρο και Ιόνια νησιά

  Τα πρώτα "εισαγόμενα" θετικά κρούσματα κορωνοϊού έκαναν την εμφάνισή τους και σε περιοχές της Ηπείρου και των Ιονίων νήσων. 

  Ανάπτυξη με βάση τον σεβασμό στο περιβάλλον

  Προτεραιότητα για την κυβέρνηση η διασύνδεση των ορεινών όγκων με την πρωτογενή παραγωγή.

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.