Τρίτη 28.05.2024
More

  Απολογισμός μιας χρονιάς μεγάλων προκλήσεων

  Μία χρονιά μεγάλων προκλήσεων και προσαρμογών στα νέα δεδομένα που δημιούργησε καταρχάς η πανδημία, αλλά και η περίοδος μετά από αυτήν, έφτασε με επιτυχία στο τέλος της για την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Η Μέριμνα».

  Πριν από λίγες ημέρες, η «Μέριμνα», διοικητικό συμβούλιο, μέλη, εργαζόμενοι, εκπρόσωποι φορέων, και πάνω από όλα τα παιδιά και οι οικογένειές τους, πραγματοποίησαν την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας με μηνύματα και ευχές για καλή χρονιά και ευόδωση των στόχων και των προσδοκιών που έχει ο καθένας. Παρών μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ιωαννίνων και πρώην πρόεδρος του Δ.Σ Ιωάννης Τσίμαρης που αναφέρθηκε στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει η «Μέριμνα» και το προσωπικό της, αλλά και η αρμόδια αντιδήμαρχος Ιωαννίνων για την Κοινωνική Πολιτική Σοφία Μαρκούλα που μετέφερε την πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής για συνέχεια της στήριξης στις προσπάθειες της «Μέριμνας».

  Θερμές ευχαριστίες προς το σύνολο των φορέων που συνεργάζονται και είναι επίσημοι εταίροι στο Δ.Σ εξέφρασε η Ρόη Ζηκίδου, Γενική Διευθύντρια και μέλος του Δ.Σ.

  Η Λούλα Βέρμπη, πρόεδρος του Δ.Σ και επιστημονική υπεύθυνη της «Μέριμνας» στάθηκε ιδιαίτερα στην υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων με βάση τις σύγχρονες επιστημονικές προσεγγίσεις όχι μόνο για τον βρεφονηπιακό σταθμό, αλλά και για τις υπόλοιπες δομές, όπως είναι το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και τα πέντε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με αναπηρίες.

  «Ο βρεφονηπιακός σταθμός της Μέριμνας συμπληρώνει 22 χρόνια πρότυπης λειτουργίας, συνεκπαίδευσης και συνύπαρξης παιδιών τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης. Με μία εξαιρετική επιστημονική ομάδα υλοποιούμε εξατομικευμένα προγράμματα για κάθε παιδί ξεχωριστά. Αρχίζουμε πλέον και μπαίνουμε στη μετά covid εποχή, που σηματοδοτεί νέες συνεργασίες, όπως με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και διάφορες Σχολές και Τμήματά του, για την υλοποίηση νέων προγραμμάτων και δράσεων προς όφελος και των παιδιών και των οικογενειών τους», ανέφερε η κα Βέρμπη.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ