Τρίτη 18.06.2024
More

  ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ -Μέχρι τέλος του μήνα η απαγόρευση συνοδών και επισκεπτηρίου

  Παρατείνεται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου η απαγόρευση παρουσίας συνοδών και επισκεπτηρίου στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»

  Παρατείνεται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου η απαγόρευση παρουσίας συνοδών και επισκεπτηρίου στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», με βάση την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

  Οι συνοδοί θα μπορούν να εισέρχονται στο νοσοκομείο μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και για βαρέως πάσχοντα ασθενή, ύστερα από συνεννόηση  με τον διευθυντή του εκάστοτε Ιατρικού Τμήματος.

  Όσο για τους εμβολιασμένους συνοδούς, θα είναι υποχρεωτική η καθημερινή (από Δευτέρα έως Παρασκευή) διενέργεια rapid test, το οποίο θα επιδεικνύεται κατά την είσοδο, ενώ για το Σαββατοκύριακο θα ισχύει rapid test (48 ωρών). Οι ανεμβολίαστοι συνοδοί υποχρεούνται να προσκομίζουν αρνητικό μοριακό έλεγχο (ισχύος 48 ωρών).

  Η διοίκηση του νοσοκομείου υπενθυμίζει ότι παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν διενέργειας rapid test στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, από Δευτέρα έως Παρασκευή (8:00-13:30) από τις μονάδες ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ.

  Σημειώνεται, επίσης, πως στους συνοδούς ασθενών θα δίνεται κάρτα, η οποία θα επιδεικνύεται στο νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρικού Τμήματος και θα επιστρέφεται στο Νοσοκομείο με το εξιτήριο του ασθενούς.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ