Δευτέρα 24.06.2024
More

  Η παράταξη «Ήπειρος Όλον» για το πρόστιμο της Περιφέρειας Ηπείρου

  Η παράβαση της νομοθεσίας εκτέλεσης του έργου, καθώς και η υποβάθμιση του περιβάλλοντος αποτελούν τις δύο πιο σημαντικές παραβάσεις επιμερισμού του προστίμου στην Περιφέρεια Ηπείρου, αναφέρει, μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Ήπειρος Όλον».

  Η ανακοίνωση

  «Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά η παράταξή μας επιβεβαιώθηκε για τις θέσεις της στους αδέξιους χειρισμούς της Περιφέρειας Ηπείρου όσον αφορά τις εργασίες στην κοίτη του Λούρου ποταμού που είχαν ως αποτέλεσμα την διακοπή ροής των υδάτων σε μεγάλο τμήμα του.

  Το πρόστιμο των 181.000€ από τους επιθεωρητές περιβάλλοντος και παρά το απολογητικό υπόμνημα της Περιφέρειας Ηπείρου είναι οριστικό.

  Η οριστική έκθεση και η πράξη βεβαίωσης της παράβασης κοινοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου.

  Η παράβαση της νομοθεσίας εκτέλεσης του έργου, καθώς και η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, αποτελούν τις δύο πιο σημαντικές παραβάσεις επιμερισμού του προστίμου στην Περιφέρεια Ηπείρου για την καταστροφή στον Λούρο ποταμό.

  Η Περιφέρεια Ηπείρου και ο ίδιος ο περιφερειάρχης έχουν υποχρέωση να είναι πιο προσεκτικοί, να σέβονται την νομοθεσία και να μην πράττουν κατά το δοκούν.

  Η προστασία και η ανάδειξη του μοναδικού περιβάλλοντος της Ηπείρου οφείλει να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στις πολιτικές όλων μας γιατί στο τέλος τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες χωρίς να τους αξίζει.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ