Κυριακή 24.10.2021
More

  Μ. Ελισάφ: Σέβομαι την επιλογή του κ. Λυκογιώργου

  Ο δήμαρχος Ιωαννιτών για την παραίτηση του Γ. Λυκογιώργου από τη θέση του αντιδημάρχου

  Με εμφανή τη διάθεσή του να μην τοποθετηθεί επί της ουσίας των ζητημάτων που έθεσε με την επιστολή του και τις δηλώσεις του κ. Λυκογιώργου για την παραίτηση από τη θέση του αντιδημάρχου, ο δήμαρχος της πόλης δεν κατάφερε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για το θέμα που προέκυψε.

  Ερωτηθείς σχετικά στο περιθώριο της απολογιστικής συνέντευξης τύπου του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ ο κ. Ελισάφ περιορίστηκε να πει, ότι σέβεται τις όποιες επιλογές συνεργατών του, ενώ για τον κ. Λυκογιώργο αξιολόγησε θετικά το έργο του στον τομέα που είχε αναλάβει και μάλιστα δημόσια, σε πρόσφατη κοινή συνέντευξη τύπου.

  «Ελπίζω, ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει καταλυτικά στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η δημοτική αρχή. Καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του και δε θα μπω στη διαδικασία του σχολιασμού. Επιμέρους σχόλια άλλωστε δε νομίζω, ότι έχουν να προσφέρουν κάτι» απάντησε αρχικά, για να παραπέμψει σε αλλαγές στο σχήμα των αντιδημάρχων και όχι μόνο στην πλήρωση της θέσης που άφησε κενή ο κ. Λυκογιώργος με την παραίτησή του. «Σίγουρα, δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε, αλλά σύντομα θα προχωρήσουμε σε μία αναδιοργάνωση του σχήματος των αντιδημάρχων», πρόσθεσε ο κ. Ελισάφ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ