Κυριακή 17.01.2021
More

  Ο πίδακας που…«ξεχείλισε το ποτήρι» (βίντεο)

  Ένας πίδακας νερού είναι το θέαμα που αντίκρυσαν κάτοικοι των Μαρμάρων, το πρωί του Σαββάτου

  Το περιστατικό αυτό είναι «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», σύμφωνα με τους περίοικους, στο πρόβλημα που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή με το δίκτυο ύδρευσης.

  Σύμφωνα με την καταγγελία κατοίκων, το πρωί του Σαββάτου επικοινώνησαν με τη ΔΕΥΑΙ και η απάντηση που πήραν ήταν ότι θα σταλεί συνεργείο, το οποίο όμως δεν πήγε.

  Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και την Κυριακή με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι τηλεφώνησαν και πάλι στη ΔΕΥΑΙ χωρίς κάποια ανταπόκριση, ενώ στην τελευταία προσπάθεια επικοινωνίας, το πρωί της Δευτέρας, η απάντηση ήταν πως η υπηρεσία δεν έχει άμεσα διαθέσιμο κάποιο συνεργείο.

  Η συνέπεια της όλης κατάστασης είναι ότι χάνονται χιλιάδες κυβικά νερού και η πίεση στο δίκτυο των Μαρμάρων είναι χαμηλή. Το γεγονός αυτό είναι απλώς το επιστέγασμα στο γενικότερο πρόβλημα που υπάρχει με το δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία των κατοίκων, ενώ η ΔΕΥΑΙ έχει παραλάβει την καινούργια δεξαμενή εδώ και 10 περίπου χρόνια, δεν έχει τεθεί ακόμα σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα λόγω της παλιάς δεξαμενής.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ