Παρασκευή 16.04.2021
More

  Οι εργασίες καθαρισμού άλλαξαν και την εικόνα

  Παρεμβάσεις του Δήμου στο Πάρκο Πυρσινέλλα

  Μία τελείως διαφορετική εικόνα από αυτήν που είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια της εγκατάλειψης και αδιαφορίας για το Πάρκο Πυρσινέλλα αντικρίζουν τις τελευταίες ημέρες όσοι πολίτες επιλέγουν να βρεθούν εκεί, για λίγες στιγμές ξεκούρασης ή για τη σωματική τους άσκηση.

  Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαριότητας και κλαδέματος δένδρων, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα σε αισθητικό τουλάχιστον επίπεδο μία διαφορετική εικόνα του χώρου από την εθνική οδό κιόλας. Οι εργασίες αυτές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αριστ. Παππά, ωστόσο το μεγάλο στοίχημα για τη δημοτική αρχή είναι η παρουσίαση της οριστικής πρότασης αξιοποίησης του Πάρκου Πυρσινέλλα, που αναμένεται πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, αφού η διαδικασία της διαβούλευσης και μετά την παράταση που δόθηκε, έχει ολοκληρωθεί, όπως πρόσφατα έκανε γνωστό ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ.

  Και στα Λιθαρίτσια

  Παράλληλα, το εργοτάξιο του δήμου Ιωαννιτών θα συνεχίσει τις εργασίες καθαρισμού της ανατολικής πλευράς του πάρκου Λιθαρίτσια, εξετάζοντας ωστόσο μαζί με την υπηρεσία Πρασίνου, όπως ανέφερε ο κ. Παππάς, το ενδεχόμενο μίας παρέμβασης με μόνιμα χαρακτηριστικά, ίσως με νέες φυτεύσεις και απομάκρυνση των δένδρων ή των υφιστάμενων θάμνων. Ο κ. Παππάς έπλεξε το εγκώμιο όσων εργαζόμενων της υπηρεσίας βρίσκονται στο χώρο αυτό κυρίως λόγω της επικινδυνότητας που κρύβει η κλίση του εδάφους.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ