Τετάρτη 21.10.2020
More

  Οι υγειονομικοί βγήκαν ξανά στο δρόμο

  Για μία επίπλαστη και επιφανειακή εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα στα δημόσια νοσοκομεία, κατηγορούν την κυβέρνηση οι υγειονομικοί που συμμετείχαν την Τρίτη στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στα δημόσια νοσοκομεία.

  Μία από αυτές τις κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά σε διάστημα 20 ημερών στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου εργαζόμενοι του νοσοκομείου, ιατροί, νοσηλευτές, βοηθητικό και παραϊατρικό προσωπικό καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων, κομμάτων και συλλογικοτήτων που δήλωσαν συμπαράσταση στον αγώνα και τα αιτήματά τους, επέμειναν, ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί στα νοσοκομεία της χώρας για την πανδημία είναι απειροελάχιστα, ενώ οι ελλείψεις παραμένουν τεράστιες και σε προσωπικό, αλλά και σε μέσα ατομικής προστασίας. Όπως ανέφερε ο Χρ. Τσελικάτης, ιατρός του νοσοκομείου Χατζηκώστα σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα, το παράδειγμα του νοσοκομείου Χατζηκώστα και της ελλιπούς θωράκισής του, είναι απόλυτα χαρακτηριστικό της ψευδούς εικόνας που επιχειρεί να παρουσιάσει η κυβέρνηση.

  «Στο νοσοκομείο αυτό δεν έχει η πρόσληψη ούτε ενός εργαζόμενου, ενώ αντίθετα, το επόμενο διάστημα, πρόκειται να γίνουν απολύσεις επικουρικού προσωπικού. Αν ο ιός κινούνταν και στην Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο όπως έγινε στην Ιταλία, το ΕΣΥ θα κατέρρεε μέσα σε ένα 24ωρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσελικάτης.

   

   

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Κρίσιμη ημέρα για τη λήψη και νέων μέτρων

  Κρίσιμη ημέρα η σημερινή αφού θα κριθεί αν θα επιβληθούν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα σε περιοχές της περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και τα Ιωάννινα

  Ενίσχυση με μέσα καθαριότητας στα σχολεία

  Έχουν τη δυνατότητα προμηθειών σύμφωνα με τη σχολική επιτροπή

  Με συνεργασία η καθαριότητα στην παραλίμνια ζώνη

  Με συνεργασία θα γίνεται ο καθαρισμός της παραλίμνιας ζώνης

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.