Σάββατο 15.05.2021
More

  Όλα των εμπόρων δύσκολα- Εκπτώσεις με κλειστά καταστήματα

  Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου επιμένει για άνοιγμα της αγοράς στην Ήπειρο

  Χωρίς τέλος είναι οι δυσκολίες που έχει ο εμπορικός κόσμος όλης της χώρας. Κλειστά καταστήματα και αγωνία για το αύριο, καθώς κανείς δεν γνωρίζει εάν και πότε λειτουργήσουν και πάλι τα εμπορικά καταστήματα πελάτες στο εσωτερικό τους.

  Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν και μόνο όσοι έχουν e-shop θα μπορέσουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

  Η κυβέρνηση, στο μεταξύ, αναμένει τα αποτελέσματα από την επιδημιολογική εικόνα μετά την εορταστική περίοδο για να αποφασίσει τα επόμενα βήματα και να κρίνει το άνοιγμα ή μη του λιανεμπορίου.

  Να ανοίξει η αγορά!

  Μέσα σε αυτό το σκληρό πλαίσιο, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων επανέρχεται και ζητά από την κυβέρνηση να λειτουργήσουν οι αγορές των περιφερειών και πιο συγκεκριμένα οι τοπικές αγορές των νομών της Ηπείρου.

  Η εικόνα της περιοχής,  άλλωστε, είναι καλή με μονοψήφιο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και αυτό σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Δημητρίου συνηγορεί στο επιχείρημα ανοίγματος των περιφερειακών αγορών.

  Ο κ. Δημητρίου θέτει ξεκάθαρα το ερώτημα: «Ποιος κυβερνά; Η κυβέρνηση ή οι λοιμωξιολόγοι;»

  Το ερώτημα είναι αποτέλεσμα των διαφορετικών και αντικρουόμενων πρακτικών που ακολουθούνται ενώ η κούραση είναι εμφανής σε όλους από τα ήξεις αφήξεις.

  Ο κ. Δημητρίου καλεί ανοιχτά την κυβέρνηση να απαντήσει και να κάνει τις ανάλογες κινήσεις καθώς η κατάσταση στον εμπορικό κόσμο ολοένα και δυσκολεύει.

  Πρεμιέρα εκπτώσεων…

  Στο μεταξύ, ξεκίνησαν οι χειμερινές εμπορικές εκπτώσεις. Εκπτώσεις, που βέβαια θα ξεκινήσουν με κλειστά τα εμπορικά καταστήματα. Οι αγορές μπορούν να γίνουν μόνο από τα καταστήματα που διαθέτουν e-shop, καθώς ακόμη και η δυνατότητα του click away έχει αρθεί για το διάστημα που βρίσκεται σε ισχύ το αυστηρότερο lockdown δηλαδή έως τις 18 Ιανουαρίου.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ