Τετάρτη 07.12.2022
More

  Όλο και περισσότεροι… αγαπούν τα Γιάννενα

  Σε έναν από τους πλέον ελκυστικούς και αγαπημένους προορισμούς των Χριστουγέννων και όλης της εορταστικής περιόδου αναδεικνύονται τα Γιάννενα και οι κοντινοί ορεινοί προορισμοί.

  Αυτό επιβεβαιώνουν οι επαγγελματίες του τουρισμού, που έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα των ημερών, έστω κι αν η Πρωτοχρονιά εμφάνισε μία μικρή κάμψη, κάτι όμως που δείχνει να αναστρέφεται ενόψει του τριημέρου των Θεοφανείων.

  Επίσης όμως οι ίδιοι επισκέπτες που επέλεξαν την πόλη ή κάποιον κοντινό προορισμό για να διαμείνουν, αλλά και οι διερχόμενοι ή εκείνοι που έφτασαν στα Γιάννενα για μία βόλτα είχαν μόνο καλά λόγια να πουν στην κάμερα του ITV, λίγο πριν την επιβίβασή τους στα καραβάκια με προορισμό το Νησάκι.

  Εκτός των άλλων, μέσα από το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε και η επισήμανση των ξενοδόχων ότι για πρώτη φορά στα χρονικά βρέθηκαν τόσοι πολλοί επισκέπτες στην περιοχή από τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

  Η ικανοποίηση των επισκεπτών αναφέρεται και στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στο συνδυασμό αυτών με τις τιμές, αλλά και γενικότερα στις δυνατότητες που έχουν να επισκεφθούν διάφορα σημεία και μνημεία της περιοχής.

  Από τις παρατηρήσεις ωστόσο δε λείπουν και τα… προβλήματα, όπως είναι η έλλειψη τσίπουρου με γλυκάνισο στα καταστήματα εστίασης!

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ