Σάββατο 06.03.2021
More

  Ολοκληρώθηκε η παραλαβή 215 tablet για τα σχολεία

  Σε αποδοχή δωρεάς 50 tablet προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου

  Σε αποδοχή δωρεάς 50 tablet από ιδιωτική εταιρεία για τις ανάγκες του προγράμματος της τηλεκπαίδευσης των μαθητών σε σχολικές μονάδες της Ηπείρου, προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου που συνεδρίασε με τηλε-διάσκεψη.

  Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο Πρόεδρος Χρήστος Ντακαλέτσης, με τα χρήματα που διέθεσε το ΔΣ, έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή περίπου 215 tablet από τα 230 που θα αγοραστούν συνολικά, τα οποία θα δοθούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, τις αμέσως επόμενες μέρες.

  Ημερίδα για τον εμβολιασμό

  Εν τω μεταξύ, η Π.Ε.Δ. Ηπείρου θα συνδιοργανώσει με το Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία του μεγάλου όπλου κατά της πανδημίας, του εμβολιασμού.

  Η ημερίδα θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και θα δίνει τη δυνατότητα διαδραστικής συζήτησης με το κοινό και ερωταπαντήσεων.

  Τέλος, το ΔΣ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, ομόφωνα αποφάσισε μεταξύ άλλων, τη μετατροπή της εταιρείας «Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου Αμβρακικού – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α.» με διακριτικό τίτλο ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ σε «Αναπτυξιακό Οργανισμό» και την παράταση της μίσθωσης των γραφείων του Παραρτήματος Θεσπρωτίας της Π.Ε.Δ. Ηπείρου για το 2021.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ