Τετάρτη 22.09.2021
More

  Ομαλή η επαναλειτουργία των δομών του ΟΚΠΑΠΑ

  Επισκέψεις του προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ, Δ. Πάνου

  Για την πορεία της επαναλειτουργίας των δομών, τα προβλήματα που υπάρχουν και για την καθημερινότητα ενημερώθηκε στην διάρκεια των επισκέψεων που έκανε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου.

  Ο κ. Πάνου βρέθηκε  στον 2ο Βρεφονηπιακό Σταθμό και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την διεύθυνση και με τους εργαζόμενους.

  Μιλώντας στο ITv ο κ. Πάνου εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την ομαλή εικόνα λειτουργίας των δομών ενώ διαβεβαίωσε ότι «θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων» επισημαίνοντας ότι «οι εργαζόμενοι κάνουν εξαιρετική δουλειά».

  Παράλληλα αναφέρθηκε και στις κενές θέσεις που υπάρχουν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών για νήπια καλώντας τους γονείς να ζητούν πληροφορίες και να απευθύνονται για τις αιτήσεις τους στην Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής στα τηλ.2651054262-3.

  «Η μετακίνηση δεν αφορά άτομα με κινητικά προβλήματα»

  Εξίσου σημαντική είναι η διευκρίνιση που έσπευσε να κάνει ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ αναφορικά με την ανακοίνωση σχετικά με την μεταφορά ηλικιωμένων για τον εμβολιασμό τους.

  Ο κ. Πάνου ξεκαθαρίζει ότι η μεταφορά αφορά ηλικιωμένους χωρίς κινητικά προβλήματα. Οι άνθρωποι που έχουν κινητικά προβλήματα και πρέπει να εμβολιαστούν για τον COVID19, σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε ο κ. Πάνου, θα εμβολιαστούν στον χώρο τους από ειδικό συνεργείο και μόλις φτάσουν στη χώρα τα εμβόλια που δεν χρειάζονται συντήρηση σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

  Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο ΟΚΠΑΠΑ με την υπηρεσία των ΚΑΠΗ έχει ξεκινήσει ήδη την επικοινωνία με ηλικιωμένους ώστε να τους ενημερώσει για την διαδικασία του εμβολιασμού και να βοηθήσει, όσους χρειάζονται, στη συμπλήρωση και την υποβολή των απαιτούμενων στοιχείων ενώ διευκολύνει όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο για την μεταφορά τους στα εμβολιαστικά κέντρα. Οι ηλικιωμένοι που δεν έχουν άλλο τρόπο μετάβασης μπορούν να απευθύνονται στη γραμμή επικοινωνίας ώστε να προγραμματίζεται η μεταφορά τους με οχήματα που θα διαθέσουν ο Δήμος και ο ΟΚΠΑΠΑ.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ