Παρασκευή 09.12.2022
More

  Παράταση επιπλέον 2 ετών των δημοτικών μισθώσεων και κυλικείων

  Λόγω για δικαίωση κάνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

  «Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων δεν μπορεί παρά να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένο από όλες τις ενέργειες του αλλά και κάθε προσπάθειας στήριξης όλων των κλάδων της επιχειρηματικότητας από την πρώτη ημέρα την πανδημίας μέχρι και σήμερα.

  Καθημερινά έδινε και συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την αποκατάσταση προβλημάτων, αδικιών αλλά και για την πλήρη επανεκκίνηση των κλάδων της οικονομίας.

  Μετά και την απόφαση-τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών θεωρούμε και επιτυχία μας την παράταση για δυο επιπλέον  έτη των μισθώσεων δημοτικών ακινήτων και σχολικών κυλικείων και στην ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

  Ήταν ένας δύσκολος αγώνας που αρκετούς  μήνες πριν την απόφαση του Υπουργείου, προσπαθήσαμε με τις συνεχόμενες παρεμβάσεις μας να αναλύσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνταν στους δύο αυτούς κλάδους της επιχειρηματικότητας ενώ ταυτόχρονα επιχειρηματολογούσαμε για την επιπλέον παράταση των μισθώσεων για 2 έτη, ήταν ένας συντονισμένος αγώνας τον οποίο τον δώσαμε και με τη συμβολή και υποστήριξη της Προέδρου Σωματείων Αναδόχων Σχολικών Κυλικείων Π.Ε Ιωαννίνων κα. Ασημούλα Θανασιά και την ευχαριστούμε.

  Η προσπάθειες μας πλέον δικαιώνονται και έτσι θα συνεχίσουμε κοιτώντας μπροστά!»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ