Δευτέρα 27.06.2022
More

  Στη Μονή Στούπαινας το Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ

  Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Ν. Ιωαννίνων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις αρχές Ιουνίου, διοργανώνει περιβαλλοντική  δράση.

  Συγκεκριμένα, την Κυριακή 28/06/2020 και ώρα 10:00 π.μ σας προσκαλούμε για μια ακόμη χρονιά να κάνουμε πράξη τις προσπάθειες μας, σε συνεργασία με την εκκλησιαστική επιτροπή της Ιεράς Μονής Στούπαινας.

  Η δράση περιλαμβάνει δενδροφύτευση στη γύρω περιοχή και αντιπυρικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου της μονής Παναγίας Στούπαινας από χόρτα και ξύλα, για μια ακόμη ασφαλή αντιπυρική  περίοδο.

  Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι μας φίλοι που θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία όπως και τα προηγούμενα χρόνια να γνωρίσουν την περιοχή, με ανάβαση και πορεία στην κορυφή του βουνού, αλλά και γύρω από τη μονή. Επιπλέον, θα γίνει  μια σύντομη παρουσίαση της πανίδας και χλωρίδας της περιοχής. Τέλος οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς.

  Ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε και το κλίμα που καθιστά τον πλανήτη μας κατοικήσιμο, όλα προέρχονται από τη φύση. Είναι η φύση που μας στέλνει το μήνυμα: Για να φροντίζουμε τον εαυτό μας, πρέπει να φροντίζουμε τη φύση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ