Σάββατο 03.06.2023
More

  Το ποιοτικό κρασί είχε την τιμητική του

  Το ποιοτικό κρασί, ελληνικό και ξένο είχε την τιμητική του στην 3η έκθεση κρασιού 800 Wine Fair που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ξενοδοχείο Epirus Palace.

  Η Cava 800 που από το 1988 στηρίζει και προωθεί το ποιοτικό κρασί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τη συγκεκριμένη έκθεση κρασιού επιχειρεί να φέρει πιο κοντά το ποιοτικό κρασί στους ανθρώπους που το αγαπούν, αλλά και σε εκείνους που δεν το ξέρουν καλά, να το γνωρίσουν.

  Όσοι βρέθηκαν στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, αλλά και να ενημερωθούν για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάθε κρασιού από οινοποιούς και παραγωγούς της χώρας και του εξωτερικού. Την ικανοποίησή του για την αθρόα συμμετοχή των επαγγελματιών που ασχολούνται με το κρασί από όλη την Ελλάδα, από την προσέλευση των πολιτών και τη στήριξη των τοπικών φορέων εξέφρασε εκ μέρους της Cava 800 ο Σπύρος Παππάς.

  Ο αντιπεριφερειάρχης Β. Γοργόλης και ο αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα και περιβάλλοντος στο δήμο Ιωαννιτών Β. Βλέτσας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αναφέρθηκαν στη σημασία που έχει η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και αντίστοιχων δράσεων και πρωτοβουλιών.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ