Σάββατο 13.04.2024
More

  Αγγλία: Ισόβια κάθειρξη σε 52χρονο που σκότωσε την σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους

  Το αποτρόπαιο σκηνικό έλαβε χώρα πέρυσι στις 15 Δεκεμβρίου.

  Με ισόβια κάθειρξη και τουλάχιστον 40 χρόνια φυλάκισης τιμωρήθηκε ένας 52χρονος που στραγγάλισε τη σύζυγο και τα δυο παιδιά του στο Κέτερινγκ της Αγγλίας.

  Η 35χρονη Αντζού Ασόκ, η 6χρονη κόρη της Τζίβα Σατζού κι ο 4χρονος γιος της Τζανβί Σατζού εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Νορθάμπντονσαϊρ από τον 52χρονο Σατζού Τσελαβαλέλ. Ο δολοφόνος σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ομολόγησε την ενοχή του σε τρεις κατηγορίες για φόνο, παρά το γεγονός ότι προσποιήθηκε ότι είχε άγνοια για τον θάνατό τους.

  «Δεν ξέρω τι συνέβη με τα παιδιά, αλλά παραδέχομαι ότι είμαι ένοχος» είπε κατά την ανάκρισή του ο δράστης. Ο Τσελαβαλέλ έχει πλέον καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και τουλάχιστον 40 χρόνια φυλάκισης.

  Το αποτρόπαιο σκηνικό έλαβε χώρα πέρυσι στις 15 Δεκεμβρίου. Η μητέρα ανακοινώθηκε νεκρή στο σημείο, ενώ η μικρή Τζίβα και ο Τζανβί πέθαναν λίγο μετά τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο. Η Ντέμπορα Νίντχαμ – Διευθύνων Σύμβουλος στο Γενικό Νοσοκομείο Κέτερινγκ όπου η Αντζού εργαζόταν ως νοσοκόμα – είπε: «Χθες λάβαμε τα εξαιρετικά δυσάρεστα νέα ότι ένας από τους συναδέλφους μας πέθανε υπό συνθήκες που ερευνώνται από την αστυνομία του Νορθάμπτονσαϊρ.

  «Η Αντζού Σοκ ήταν μια διεθνώς εκπαιδευμένη νοσοκόμα που εντάχθηκε στην οικογένειά μας το 2021 και εργάστηκε κυρίως στο Barnwell B – έναν από τους Ορθοπαιδικούς μας θαλάμους .«Ήταν μια αφοσιωμένη και συμπονετική νοσοκόμα του προσωπικού, την οποία αγαπούσαν και τη σέβονταν οι αγαπημένοι της φίλοι και συνάδελφοι».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ