Κυριακή 21.07.2024
More

  Zωολογικός κήπος στην Κίνα κατηγορείται ότι έβαψε σκυλιά για να μοιάζουν με «πάντα»!

  Όσοι ταξίδεψαν στον ζωολογικό κήπο ανακάλυψαν ότι τα ζώα ήταν στην πραγματικότητα chow chow – μια ράτσα σκύλων

  Οι επισκέπτες ζωολογικού κήπου στην Κίνα ανακάλυψαν ότι τα «πάντα» που εκτίθεντο ήταν στην πραγματικότητα σκυλιά βαμμένα στα χρώματα του αξιαγάπητου ζώου.

  Ένας κινεζικός ζωολογικός κήπος κατηγορήθηκε ότι έβαψε σκυλιά μαύρα και άσπρα ώστε να μοιάζουν με «πάντα», σε μια προσπάθεια να ξεγελάσει τους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου, ώστε να πιστότι βλέπουν «πάντα», μετέδωσε το SkyNews.

  Όσοι ταξίδεψαν στον ζωολογικό κήπο της επαρχίας Jiangsu ανακάλυψαν ότι τα ζώα ήταν στην πραγματικότητα chow chow -μια ράτσα σκύλων γνωστή για το παχύ τρίχωμά της, από τη βόρεια Κίνα-, τα οποία είχαν βαφτεί για να μοιάζουν με τα «πάντα».

  Σύμφωνα με το κινεζικό κρατικό μέσο ενημέρωσης The Global Times, οι δικηγόροι δήλωσαν ότι «αναπόφευκτα οι επισκέπτες θα νιώσουν απογοητευμένοι και εξαπατημένοι όταν ανακαλύψουν την αλήθεια».

  Εργαζόμενος στο ζωολογικό κήπο αρνήθηκε τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για fake news, και δήλωσε στο πρακτορείο τη Δευτέρα: «Πρόκειται, απλώς, για μια νέα επίδειξη που προσφέρουμε στους επισκέπτες. Δεν χρεώνουμε επιπλέον. Η διατύπωση που χαρακτηρίζει τους σκύλους chow chow είναι σωστή και περιγράφει ακριβώς τι είναι, οπότε δεν εξαπατάμε τους επισκέπτες μας», επισημαίνοντας πως η έκθεση αναφέρεται όντως σε «σκυλιά πάντα».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ