Τρίτη 16.08.2022
More

  Χρηστίδης: Δεν θα αποσύρω την υποψηφιότητά μου ακόμη και αν κατέβει ο Γ. Παπανδρέου

  Όπως ανέφερε ο ίδιος, αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα να εκπροσωπήσει τη νέα γενιά

  Δεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε σήμερα ο Παύλος Χρηστίδης, ακόμη και αν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

  «Εγώ βρίσκομαι εδώ για να εκφράσω ιδέες και απόψεις. Άρα, είναι αυτονόητο ότι αυτές τις ιδέες και τις απόψεις θα τις υπερασπιστώ και εγώ», σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

  Όπως ανέφερε ο ίδιος, δεν ήταν στις προθέσεις του να κατέβει υποψήφιος όσο η κούρσα διαδοχής «έτρεχε» με τα προηγούμενα δεδομένα, αλλά αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα να εκπροσωπήσει τη νέα γενιά.

  «Για τη δική μας παράταξη, η οποία εδώ και 8-9 χρόνια στις ηλικίες 18-35 ετών παίρνει κάτω από 4,5% διαρκώς, είναι ζήτημα βιωσιμότητας να εισρεύσει νέα γενικά. Και η δικιά μου υποψηφιότητα αυτό εξυπηρετεί. Το μήνυμα που εισπράττω είναι ότι η νέα γενιά πρέπει να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί θέσεις και απόψεις», είπε ο κ. Χρηστίδης.

  Επιπλέον, δήλωσε ότι η αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κενό, καθώς ό,τι εξέφραζε με τη δουλειά της εδώ και 6 χρόνια είναι κάτι που δεν μπορούσε να το εκφράσει κανένας από τους υπόλοιπους.

  «Υπήρξε ανάγκη και από την παράταξη και από πολλούς ανθρώπους πώς μπορεί όλο αυτό να εκφραστεί. Γι’ αυτό κάποιοι άνθρωποι κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να εκφράσουμε ως συνέχεια αυτή την πολιτική και να κάνουμε κι ένα restart σε μια νέα σχέση με τους νέους ανθρώπους», πρόσθεσε ο ίδιος.

  Τόνισε μάλιστα ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει και πάλι με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή, παρούσα, αποφασιστική και δυναμική. «Και η υποψηφιότητά μου αυτό θέλει να εκφράσει», υπογράμμισε.

  Ανέφερε μάλιστα ότι δεν πιστεύει πως οι τόσες πολλές υποψηφιότητες εξευτελίζουν το ΚΙΝΑΛ, γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο «το ΠΑΣΟΚ του 6,3% πριν από τέσσερα χρόνια είχε 8 υποψηφίους και κάναμε μια διαδικασία, η οποία συνέβαλε αποφασιστικά στο να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, καθώς 212.00 πολίτες ήρθαν να ψηφίσουν σε μια πολύ ανοιχτή διαδικασία».

  Σε ό,τι αφορά στην πιθανή υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος και όλο αυτό θα κριθεί από τους πολίτες και τα μέλη της παράταξης.

  Τέλος, επισήμανε ότι ακόμα και αν χάσει τις εκλογές, θα παραμείνει στο Κίνημα Αλλαγής.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ