Τρίτη 28.05.2024
More

  Δέσμευση στήριξης της επιχειρηματικότητας και του πρωτογενούς τομέα

  Ο Γ. Στύλιος για την πολιτική της κυβέρνησης

  Ένα διαθέσιμο ποσό πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων καλείται να διαχειριστεί η χώρα την επόμενη εξαετία, μέσα από το νέο ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και το ΠΔΕ, ώστε να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και τον πρωτογενή τομέα.

  Την πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης, ότι αυτό θα γίνει και στην πράξη, ανέλαβε από τα Ιωάννινα, το βράδυ του Σαββάτου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Στύλιος, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στα εγκαίνια της Πανηπειρωτικής  Έκθεσης.

  Ο κ. Στύλιος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην διαρκή προσπάθεια της κυβέρνησης να κρατήσει όρθια τη χώρα και την επιχειρηματικότητα, μέσα από τις συνεχείς κρίσεις και σήμερα, που αχνοφαίνεται το φως στο βάθος του τούνελ, οι προοπτικές είναι ευοίωνες. Όπως είπε, η στήριξη της επιχειρηματικότητας είναι μονόδρομος για την ελληνική οικονομία ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στις αλλαγές ως προς την υλοποίηση προγραμμάτων του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

  Στη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου και τη θετική αποτίμηση αυτής, στη διεθνή έκθεση αγροτικών προϊόντων Anuga στη Γερμανία αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημ. Δημητρίου και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ιωάν. Χατζηθεοδοσίου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ