Τετάρτη 24.04.2024
More

  Εκδήλωση της «Νίκης» με τον Δ. Νατσιό

  Για έναν ψηφιακό ολοκληρωτισμό που έχει κατακλύσει την παγκόσμια κοινότητα και ήδη επηρεάζει τις συνθήκες που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες κάνει λόγο το Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ» που με επικεφαλής τον πρόεδρό του, Δημήτρη Νατσιό, παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με τίτλο «Η Ρωμιοσύνη απέναντι στον ολοκληρωτισμό».

  Την κεντρική ομιλία στην εκδήλωση έκανε ο δρ Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Δημήτρης Χιωτακάκος, που ανέλυσε μία σειρά ζητημάτων που έρχονται με ταχύτητα από το εξωτερικό και την παγκόσμια κοινότητα επηρεάζοντας ήδη τις πολιτικές σε εθνικό επίπεδο όπως γίνεται και στην Ελλάδα.

  Προϊδέασε δε, για ακόμη δυσκολότερες ημέρες στο μέλλον, εάν δεν υπάρξει αντίδραση και αντίσταση στα σχέδια που απεργάζεται η Κυβέρνηση και τα οποία αφορούν στην υιοθέτηση της ψηφιακής ταυτότητας, του προσωπικού αριθμού για κάθε πολίτη, το ψηφιακό νόμισμα και εν τέλει την αχρήματη κοινωνία.

  Παράλληλα στην ίδια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για τα μέλη του κόμματος που έδωσαν το «παρών».

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ