Πέμπτη 30.05.2024
More

  Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις προκριματικές εκλογές

  Ικανοποιημένοι εμφανίζονται τόσο η ηγεσία, όσο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα από τη συμμετοχή των μελών και φίλων του κόμματος

  Ικανοποιημένοι εμφανίζονται τόσο η ηγεσία, όσο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα από τη συμμετοχή των μελών και φίλων του κόμματος στην εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Επισήμως γίνεται λόγος για μία προσέλευση κοντά στις 65.000 πολίτες, αριθμός που υπολείπεται φυσικά του αντίστοιχου αριθμού στις εκλογές ανάδειξης του προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ όμως εκτιμούν, ότι διατηρείται αφενός ένα έντονο πολιτικό ενδιαφέρον στελεχών, μελών και φίλων και παράλληλα ένα μεγάλος ποσοστό των συμμετεχόντων είναι νεαρής ηλικίας που εκδήλωσαν για μία ακόμη φορά την πρόθεσή τους να συμμετέχουν ενεργά στα πολιτικά δρώμενα. Στο νομό Ιωαννίνων η συμμετοχή στη διά ζώσης ψηφοφορία ήταν λίγο πάνω από τους 650 ψηφοφόρους όμως οι αριθμοί είναι μεγαλύτεροι καθώς αρκετοί έκαναν χρήση της δυνατότητας να ψηφίσουν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, με τα αριθμητικά στοιχεία όπως και τα αποτελέσματα να μην έχουν ακόμη ανακοινωθεί επισήμως.

  Σε ανεπίσημο επίπεδο πάντως στην Ήπειρο επιβεβαιώνεται ότι έχει πρωτεύσει ο πρώην βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, με τον βουλευτή Πρέβεζας Κων. Μπάρκα να κάνει λόγο για μία εξαιρετικά χρήσιμη και πρωτόγνωρη διαδικασία εκλογής των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

  «Στις εκλογές ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να έχει ένα ποσοστό ανάλογο ή και μεγαλύτερο από αυτό των εθνικών εκλογών. Περάσαμε δύσκολες στιγμές με τη διπλή ήττα στις εκλογές, με τη διάσπαση και τον ακρωτηριασμό στη συνέχεια της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας όμως αντέξαμε και σήμερα είμαστε παρόντες και δυνατοί για να αντιπαρατεθούμε στην Κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη με τη Ν.Δ να βρίσκεται σε πτωτική πορεία», ανέφερε.

  Για τρεις νικητές στη διαδικασία έκανε λόγο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Βασίλης Οικονόμου που είναι, όπως είπε «η δημοκρατία, η κοινωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ».

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ