Τρίτη 24.05.2022
More

  Μ. ΚΕΦΑΛΑ-Για αντιστροφή της πραγματικότητας κατηγορεί τον αρχηγό του Σύριζα

  Η κα Κεφάλα, τονίζει στην ανακοίνωσή της, πως ο κ. Τσίπρας, εμφανίστηκε «συνεπής» με τον πολιτικό λόγο του Σύριζα

  Με αφορμή την προχθεσινή ομιλία του προέδρου του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Κεφάλα, απαντά μέσα από ανακοίνωσή της, τόσο γενικά όσο και ειδικά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Η κα Κεφάλα, τονίζει στην ανακοίνωσή της, πως ο κ. Τσίπρας, εμφανίστηκε «συνεπής» με τον πολιτικό λόγο του Σύριζα, με κύρια χαρακτηριστικά του, όπως αναφέρει, «τον άκρατο λαϊκισμό, την προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας και πάνω απ’ όλα την παντελή απουσία στοιχειώδους αυτοκριτικής», σημειώνει.

  Όπως συνεχίζει η βουλευτής: «Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι διαφορετικό, αφού ακολούθησε την πεπατημένη, όπως  και σε όλες τις προηγούμενες επισκέψεις του, προσπαθώντας να κρύψει την πολιτική ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ και την έλλειψη προτάσεων και σχεδιασμού», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει κάνοντας λόγο για υποτίμηση της νοημοσύνης των Ηπειρωτών από πλευράς του κ. Τσίπρα, ο οποίος αναφέρει πως «μοίρασε για μία ακόμη φορά καθρεφτάκια και χάντρες, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς».

  Όσον αφορά τις αναφορές του πρόεδρου του Σύριζα, σχετικά με την Ήπειρο, η κ. Κεφάλα δήλωσε έκπληκτη, «αφού μάθαμε το βράδυ της Πέμπτης, ότι όχι μόνο χάθηκαν δύο χρόνια για το τμήμα Ιωάννινα–Κακαβιά της Ιόνιας Οδού -που εντάχθηκε πλέον και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση θα δημοπρατηθεί μέσα στο 2022 για να κατασκευαστεί- αλλά ότι η κυβέρνησή του είχε κάνει σπουδαία δουλειά και στην προετοιμασία για το συγκεκριμένο τμήμα, ακόμη και στην προώθηση της σιδηροδρομικής Εγνατίας!», υπογραμμίζει.

  Η ανακοίνωση της βουλευτού, καταλήγει: «Την απάντηση στα ψεύδη του κ. Τσίπρα, την έδωσε ο ελληνικός  λαός στις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2019. Αλλά η απάντηση στον λαϊκισμό και την αντιστροφή της πραγματικότητας δίνεται καθημερινά, με την αλλαγή των προοπτικών της Ηπείρου και της χώρας ολόκληρης, με τις συντονισμένες και σχεδιασμένες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης του Κυριάκου  Μητσοτάκη».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ