Κυριακή 21.07.2024
More

  Ποια νέα υπηρεσία άνοιξε για τους χρήστες του Twitter στην Ελλάδα

  Η συνδρομητική έκδοση του Twitter, το Twitter Blue, γίνεται διαθέσιμη σε 20 ακόμη χώρες της Ευρώπης.

  Πρόκειται για τις Ολλανδία, Πολωνία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Ρουμανία, Τσεχία, Φινλανδία, Δανία, Ελλάδα, Αυστρία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Σλοβακία, Λετονία, Σλοβενία, Εσθονία, Κροατία, Λουξεμβούργο, Μάλτα και Κύπρος.

  Υπό την ηγεσία του Έλον Μασκ, νέου ιδιοκτήτη της εταιρείας, το Twitter Blue ξεκίνησε τον Δεκέμβριο με μηνιαία τιμή τα 8 δολάρια με τα οποία οι χρήστες «κερδίζουν» την… μπλε πιστοποίηση του χρήστη επί πληρωμή.

  Η τελευταία επέκταση που ανακοινώθηκε από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζει σε πάνω από 35 τις χώρες στις οποίες η συνδρομητική υπηρεσία είναι διαθέσιμη.

  Πρόσθετα εργαλεία

  Λίγο μετά το λανσάρισμα του Twitter Blue, εισήχθησαν χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα ανάρτησης βίντεο διάρκεια2 60 λεπτών και η δυνατότητα αναρτήσεων έκτασης 4.000 χαρακτήρων, αλλά και η απόδοση προτεραιότητας στις συζητήσεις.

  Επιπλέον, η νέα υπηρεσία διαθέτει και μια σειρά από πρόσθετα εργαλεία διαχείρισης, όπως η λειτουργία επεξεργασίας ενός tweet αφού αυτό αναρτηθεί, δημιουργία thread reader και φακέλους σελιδοδεικτών.

  Σε μια προσπάθεια να αυξηθούν οι χρήστες της πλατφόρμας συνολικά, το Twitter λανσάρισε και ένα ετήσιο πρόγραμμα αξίας 84 δολαρίων στις αρχές Ιανουαρίου. Τις τελευταίες εβδομάδες λανσαρίστηκε άλλο ένα ετήσιο πλάνο, τόσο για iOS όσο και για Android, αξίας 114 δολαρίων.

  Παρόλο που ο Μασκ επενδύει πολλά στις συνδρομητικές υπηρεσίες για να αυξήσει τα έσοδα της πλατφόρμας, τα πρώτα διαθέσιμα στοιχεία δεν είναι ενθαρρυντικά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις και δημοσιεύματα, το νέο Twitter Blue μετράει μόλις 300.000 συνδρομητές.

  Πηγή: OT.gr

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ