Πέμπτη 19.09.2024
More

    Nα συνεχίσουμε τη σταθερή πορεία ανάπτυξης των τελευταίων ετών

    Με άξονα τη διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες, αλλά έχουν αναφορές στο ευρωπαϊκό πολιτικό περιβάλλον, κατέρχεται για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

    Μετά από 34 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας ο Γ. Αυτιάς επέλεξε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. στις εκλογές της 9ης Ιουνίου και στο πλαίσιο των πανελλαδικών περιοδειών του βρέθηκε χθες στην πόλη των Ιωαννίνων.

    Σε ένα μικρό διάλειμμα των επισκέψεων και επαφών που είχε, τον συναντήσαμε και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, την προσωπική του επιλογή να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. αλλά και για τη σημασία που έχει η συμμετοχή των πολιτών στη εκλογική διαδικασία.

    Ο Γ. Αυτιάς τόνισε πως το σημαντικότερο όλων είναι η συμμετοχή στις εκλογές και στη συνέχεια η επιλογή που θα κάνει ο κάθε ψηφοφόρος.

    «Για εμένα το πρώτο κριτήριο είναι η συμμετοχή. Κάποιος που δεν προσέρχεται στην κάλπη δεν μπορεί στη συνέχεια να λέει ενδιαφέρεται. Είναι μείζον ζήτημα η συμμετοχή γιατί αυτή θα δώσει τη δυνατότητα μεγαλύτερης διεκδίκησης. Οφείλουμε ως χώρα να συνεχίσουμε τη σταθερή πορεία ανάπτυξης των τελευταίων ετών στην οικονομία, στην ανάπτυξη και ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, στην ενίσχυση της αποτρεπτικής δυνατότητας των ενόπλων δυνάμεων. Κομβικό ζήτημα για τη Ν.Δ. είναι η νέα κοινή αγροτική πολιτική, ώστε να αυξήσουμε το εισόδημα των αγροτών. Η Ν.Δ. είναι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα, ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι μία κορυφαία πολιτική προσωπικότητα σε διεθνές επίπεδο και ο μόνος που μπορεί να διεκδικήσει για τη χώρα το καλύτερο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ