Παρασκευή 27.09.2024
More

    Ανέδειξαν τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων

    Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στο Πανηπειρωτικό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία του ΚΚΕ Ιωαννίνων με επικεφαλής τον βουλευτή και πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Νίκο Έξαρχο σχολιάζοντας και καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την τραγική κατάσταση εγκατάλειψης και φθορών στις εγκαταστάσεις.

    Ειδικότερα η αναφορά έγινε για το κεντρικό γήπεδο που διαθέτει και το ταρτάν στίβου το οποίο όπως εύκολα μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει βρίσκεται σε μία κατάσταση που δε χωρά επισκευή, αλλά ολοκληρωτική αντικατάσταση.

    Παρόμοια είναι η εικόνα και σε άλλα σημεία της αθλητικής εγκατάστασης με τον κ. Έξαρχο να επιμένει στην ανάδειξη των ευθυνών της κυβέρνησης, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου και της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ καλώντας τους πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

    «Είναι το μοναδικό γήπεδο ολυμπιακών προδιαγραφών στην Ήπειρο που έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση. Όταν έχουμε διακρίσεις αθλητών περισσεύουν οι φιέστες, αλλά η καθημερινότητα για τους αθλητές των Σωματείων είναι αυτή που ο καθένας διαπιστώνει αν βρεθεί στο Πανηπειρωτικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Για υποχρέωση της πολιτείας και των τοπικών φορέων να εγγυηθούν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και την δωρεάν χρήση τους έκανε λόγο από την πλευρά της η Όλυ Τσουμάνη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Ιωαννιτών.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ