Δευτέρα 12.05.2025
More

    ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Δυο μετάλλια για Γιαννιώτες αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

    Με δυο μετάλλια επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων – Παμπαίδων και Κορασίδων – Παγκορασίδων, οι Γιαννιώτες αθλητές του Roots Boxing Club, οι οποίοι γυμνάζονται και προπονούνται στα Γιάννενα, αλλά αγωνίζονται με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης.

    Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Χρήστος Λαναράς, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 75κ Παίδων, σε έναν εξαιρετικά κοντινό και συναρπαστικό αγώνα και μάλιστα στην πρώτη του εμφάνιση σε Πρωτάθλημα με μόλις τρεις αγώνες στο ενεργητικό του.

    Ο Νικόλαος Παπαϊωάννου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 80+ Παίδων, με τρομερό πάθος στους αγώνες του, ενώ η Ζηναΐς Παναγιωτίδη, στην κατηγορία 51 κιλών Παγκορασίδων, ηττήθηκε στα προημιτελικά σε έναν αγώνα με αμφισβητήσιμη κρίση την βαθμολόγηση των γύρων αλλά και επίδειξη θέλησης και πυγμαχικής τεχνικής από μεριά της.

    Τέλος, ο Άγγελος Παπαϊωάννου, στην κατηγορία των 70 κιλών Παίδων, ηττήθηκε δίκαια με λάθη που έκανε λόγω απειρίας.

    «Η προετοιμασία των αθλητών του Roots Boxing Club, για το επόμενο Πρωτάθλημα ξεκινά από σήμερα κιόλας, με καθαρή ματιά στα λάθη μας», όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου.

     

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΠΑΣ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ