Σάββατο 28.01.2023
More

  «Ένα κέρασμα αγάπης!» στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

  Το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

  Το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση η οποία έχει τίτλο «Ένα κέρασμα αγάπης!».

  Οι μικροί φίλοι της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης θα παρακολουθήσουν την αφήγηση του παραμυθιού «Ο μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε» της Γιολάντας Τσορώνη – Γεωργιάδη (Εκδόσεις Σαββάλας), θα μάθουν για τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά της Ηπείρου, θα έχουν τη χαρά να φτιάξουν και να γευτούν το δικό τους γλυκό και θα διασκεδάσουν με μουσικοκινητικά παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

  Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Η συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια απαιτεί προεγγραφή στη γραμματεία, στο τηλέφωνο 2651072863.

  Η αφήγηση του παραμυθιού παραμύθι «Ο μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε» καθώς και η παρουσίαση των χριστουγεννιάτικων γλυκών της Ηπείρου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Επίσης, σε όλη τη διάρκεια των εορτών, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να φτιάξουν τη δική τους κάρτα στο παιδικό τμήμα της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης στις ημέρες και ώρες λειτουργίας της.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ