Σάββατο 24.07.2021
More

  5η ΕΜΑΚ – Πειθαρχικός έλεγχος για τις φωτογραφίες με τη σορό

  «Κατέβηκαν» οι αναρτήσεις μετά τη δημοσίευση του epirusonline

  Άμεση ήταν η αντίδραση της τοπικής διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στην χθεσινή ανάρτηση του epirusonline, αναφορικά με το φωτογραφικό υλικό με τη μεταφορά της σορού του 58χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από την ΕΜΑΚ το μεσημέρι του Σαββάτου στη Βήσσανη Πωγωνίου.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε επίπεδο Ηπείρου διέταξε την άμεση διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου σε βάρος όσων εμπλέκονται ,ώστε να αποδοθούν ευθύνες και φυσικά να αποτραπεί κάθε παρόμοια ενέργεια στο μέλλον.

  Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του epirusonline, οι φωτογραφίες και τα σχόλια που τις συνόδευαν, πολλά από τα οποία ήταν τουλάχιστον απαράδεκτα και μάλιστα κάποια έγιναν από μέλη της ΕΜΑΚ και του Πυροσβεστικού Σώματος, «κατέβηκαν» από τα προφίλ των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Ωστόσο, από το μεσημέρι του Σαββάτου, το κακό είχε ήδη γίνει και είχε αποκτήσει διαστάσεις, δημιουργώντας μείζον ζήτημα ηθικής τάξης για την υπηρεσία, τον επικεφαλής της επιχείρησης ανάσυρσης και όλους όσοι μετείχαν σε αυτήν.

  Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει υπάρξει κάποια τοποθέτηση από την Ένωση Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιφέρεια της Ηπείρου αν και όφειλε να είναι η πρώτη που θα έπρεπε να έχει αντιδράσει.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ