Πέμπτη 23.03.2023
More

  Έδωσαν ζωή με το αίμα τους

  Μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης έστειλαν οι εργαζόμενοι της  Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, οι οποίοι διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία

  Μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης έστειλαν οι εργαζόμενοι της  Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, οι οποίοι διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία με την με την αρωγή και συνεργασία της διοίκησης.

  Η αιμοδοσία έλαβε χώρα στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου, στο κτίριο Διοίκησης.

  Όπως ανέφερε ο πρόεδρος Αποστόλης Μπαλτζώης, σκοπός του Συλλόγου Εργαζομένων μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τα μέλη του, είναι η ανανέωση και διαρκής παρακαταθήκη αίματος, η παροχή άμεσης βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.

  «Σε μια περίοδο, που η εξεύρεση αίματος είναι εξαιρετικά δύσκολη, ειδικά μετά και από την πρωτόγνωρη πίεση που άσκησε στο Ε.Σ.Υ. η πανδημία, είναι σημαντικό να συνδράμουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια συνεισφοράς στους συνανθρώπους μας, ώστε κανείς να μη στερηθεί το πολύτιμο, μοναδικό και αναντικατάστατο αγαθό ζωής», τόνισε η διοίκηση του Συλλόγου και σημείωσε πως στην αιμοδοσία μπορούν να συμμετάσχουν και μη μέλη του Σωματείου, καθώς είναι ανοιχτή και επιδίωξη όλων είναι ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών. «Η εθελοντική αιμοδοσία μπορεί κυριολεκτικά να σώσει ζωές!»  κατέληξε.

  Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Ιωάννης Βουγιούκας, ο οποίος από τη μεριά του συνεχάρη τους εργαζόμενους και τα μέλη της διοίκησης που έδωσαν αίμα και βοηθούν ενεργά όλους όσους έχουν ανάγκη.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ