Δευτέρα 22.04.2024
More

  Ένα ποτήρι γάλα για όσους το έχουν ανάγκη

  Παραδόθηκαν την Τετάρτη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών 1.100 συσκευασίες γάλακτος εβαπορέ από το Ζωγράφειο Σχολείο Ιωαννίνων, με σκοπό να προσφερθεί ένα ποτήρι γάλα σε όσους το έχουν ανάγκη, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης μας.

  Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και συνολικά η σχολική κοινότητα του Ζωγράφειου Σχολείου, δημιούργησαν και στόλισαν ένα ξεχωριστό  χριστουγεννιάτικο δέντρο Αλληλεγγύης, φτιαγμένο από κουτιά γάλατος εβαπορέ, τα οποία προσφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας.

  Στην παράδοση παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας , Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας κα. Μαρκούλα Σοφία, η Διευθύντρια  Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης κα. Τζιοβάρα Σοφία, η Διευθύντρια του Ζωγράφειου Γυμνασίου κα. Γκίζα Ευαγγελία, ο εκπαιδευτικός κ. Γεωργίου Παναγιώτης καθώς και αντιπροσωπεία μαθητών της τρίτης Γυμνασίου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ