Τρίτη 18.06.2024
More

  Κατοχύρωση και αναβάθμιση του ρόλου του ΤΕΕ

  Η κατοχύρωση και αναβάθμιση του ρόλου του ΤΕΕ ως τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας και της κοινωνίας, η ενίσχυση και υπεράσπιση του ρόλου και του κύρους του μηχανικού καθώς και η ενεργή θέση του ΤΕΕ στα κοινωνικά θέματα, αποτελούν τις βασικές επιδιώξεις που θέτει η παράταξη ΔΕΣΜΗ ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής στο Τμήμα Ηπείρου του ΤΕΕ. Παράλληλα, θέτει και ως βασική της στόχευση την ενδυνάμωση των τεχνικών και επιστημονικών παρεμβάσεων για έργα υποδομών στην ευρύτερη περιοχή.

  Η παράταξη Δημοκρατική Ενωτική Συνεργασία Μηχανικών Ηπείρου – Λευκάδας, όπως ανέφερε ο Θανάσης Ζαρπαλάς, πλαισιωμένος από στελέχη και υποψηφίους της παράταξης, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στους συναδέλφους μηχανικούς για τις κάλπες της 19ης Μαΐου, επιμένοντας όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην ανάδειξη του ρόλου του μηχανικού.

  Επίσης, ο κ. Ζαρπαλάς έκανε λόγο για μία παράταξη που είναι απαλλαγμένη από κομματικές εξαρτήσεις και εναγκαλισμούς, για μία παράταξη που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν. «Έννοιες, όπως η αξιοπρέπεια, η αξιοκρατία και η διαφάνεια αποτελούν την πυξίδα της παράταξής μας προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας στη διάρκεια της επόμενης θητείας των οργάνων του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου – Λευκάδας. Το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας αποτελείται από καταξιωμένους ενεργούς μηχανικούς, που με κοινές αντιλήψεις για το ΤΕΕ και την κοινωνία, όπως και διάθεση για προσφορά, επιδιώκουμε μέσω της συμμετοχής μας στην εκλογική διαδικασία να αλλάξουμε το ΤΕΕ σε αυθεντικό εκπρόσωπο των μηχανικών και ουσιαστικό σύμβουλο της Πολιτείας, αλλά και σε ένα εκ των βασικών μοχλών για τις πραγματικά αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που αφορούν την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας, τις υποδομές, την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της αντίληψης για μια νέα σχέση ανθρώπου και περιβάλλοντος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαρπαλάς.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ