Πέμπτη 30.05.2024
More

  Ο Ν.Ο.Ι. τίμησε τον Αλέξανδρο Καχριμάνη

  Τον ρόλο που έπαιξε η Περιφέρεια Ηπείρου και προσωπικά ο Περιφερειάρχης, Αλέξανδρος Καχριμάνης, στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Νέων που έγινε στα Γιάννενα ανέδειξε ο Ναυτικός Όμιλος.

  Αντιπροσωπεία συλλόγου επισκέφθηκε χτες στο γραφείο του τον κ. Καχριμάνη προκειμένου να τον ευχαριστήσει από κοντά για όσα έκανε, απονέμοντάς του παράλληλα τιμητική πλακέτα για την προσφορά του καθώς και ένα χρυσό μετάλλιο από τη διοργάνωση ως αναμνηστικό δώρο.

  Την αντιπροσωπεία του Ν.Ο.Ι. αποτελούσαν η Πρόεδρος Μάρθα Παλαιοπάνου, ο Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Μπερής, Αντιπρόεδρος επίσης της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τα μέλη της Διοίκησης του Ομίλου Γιώργος Πασχάλης, Σπυριδούλα Μπάγια και Κων/νος Παπαπέτρος, οι Πρωταθλητές του Ομίλου Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Λεωνίδας Παλαιοπάνος και Παύλος Φαϊτάς, αλλά και η Πρωταθλήτρια του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης Χριστίνα Μπούρμπου.

  Ο κ. Μπερής σε δηλώσεις του εξήρε τη συμβολή της Περιφέρειας και του του Αλέξανδρου Καχριμάνη στην επιτυχημένη  πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Νέων, κυρίως όσον αφορά στις παρεμβάσεις που έγιναν στις παρόχθιες εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και στον υγρό στίβο της λίμνης αλλά και στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. που ως οικοδεσπότης σύλλογος σήκωσε ένα μεγάλο βάρος της διοργάνωσης.

  Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον Ναυτικό Όμιλο για τις αθλητικές επιτυχίες που είχε και τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της, αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλλε, τονίζοντας πως η Περιφέρεια κάνει κάθε φορά ό,τι μπορεί για να βοηθήσει. Αναφέρθηκε δε στη συνεργασία που υπάρχει με τα συναρμόδια υπουργεία προκειμένου να νομιμοποιηθεί ο Πύργος Τερματισμού του ΠΕΑΚΙ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ