Κυριακή 13.06.2021
More

  «Πράσινο φως» για το αποχετευτικό έργο Σταυρακίου-Νεοχωρόπουλου

  «Πράσινο φως» για το αποχετευτικό έργο Σταυρακίου-Νεοχωρόπουλου από το Ελεγκτικό Συνέδριο

  «Πράσινο φως» έλαβε το σχέδιο σύμβασης για το αποχετευτικό έργο Σταυρακίου-Νεοχωρόπουλου από το Ελεγκτικό Συνέδριο, σύμφωνα με τη δήλωση του προέδρου της ΔΕΥΑΙ Άρη Μπαρτζώκα.

  Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης δεν κρύβει την ικανοποίησή του καθώς χρειάστηκε να τρέξουν για να προλάβουν ημερομηνίες και διαδικασίες για ένα πολύ σημαντικό έργο που αφορά δυο μεγάλες περιοχές και δεκάδες οικίες.

  Ο κ. Μπαρτζώκας στάθηκε στην θετική αυτή εξέλιξη με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θα σηματοδοτήσει και τις επόμενες ενέργειες για τους οικισμούς Δ προτεραιότητας.

  Σύμφωνα με το σχέδιο της σύμβασης στο Νεοχωρόπουλο και στο Σταυράκι αναμένεται να κατασκευαστούν νέα εσωτερικά δίκτυα ακαθάρτων ενώ τα υφιστάμενα έργα των δικτύων ακαθάρτων θα ενσωματωθούν στα καινούρια που θα φτιαχτούν. Το αποχετευτικό δίκτυο- το συνολικό μήκος των εσωτερικών δικτύων και των αγωγών μεταφοράς είναι 21,5 Km και των καταθλιπτικών αγωγών 2,35Km, συνδέεται άμεσα με το έργο της επέκτασης της μονάδας βιολογικού καθαρισμού.

  Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 6.550.000 ευρώ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ