Σάββατο 25.06.2022
More

  «Βροχή» παραπόνων στην ΔΕΥΑΙ για την διακοπή νερού

  Εξαιτίας της διακοπής υδροδότησης στον Κατσικά

  «Έσπασαν» τα τηλέφωνα από νωρίς το πρωί στη ΔΕΥΑΙ από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Κατσικά που για ακόμη μια φορά σε λίγες ημέρες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια παρατεταμένη διακοπή στην υδροδότηση.

  Δεν είναι η πρώτη φορά και μακάρι, όπως λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι, να είναι η τελευταία… που μένουν χωρίς σταγόνα νερό  σπίτια και επιχειρήσεις. Και πριν από λίγες ημέρες, μέσα στο Πάσχα,  είχαν μείνει χωρίς νερό ενώ φοβούνται ότι το καλοκαίρι, που είναι προ των πυλών, η κατάσταση θα επιδεινωθεί.

  Ο κ. Μπαρτζώκας έγινε αποδέκτης πολλών και έντονων παραπόνων καθώς οι κάτοικοι μένουν χωρίς νερό και οι ανάγκες δεν μπορούν να καλυφθούν όσα μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό και αν αγοράσουν! Οι ανάγκες είναι πολλές και οι ώρες που μένουν χωρίς νερό περισσότερες…

  Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ μιλώντας στο ITV υποστήριξε ότι το πρόβλημα προέκυψε από ένα κουνάβι…που προκάλεσε βραχυκύκλωμα το οποίο έριξε την κεντρική γραμμή ρεύματος της ΔΕΗ.

  Ως αποτέλεσμα, διεκόπη και η τροφοδοσία νερού στις δεξαμενές της περιοχής και η υδροδότηση στον Κατσικά. Ερωτηθείς για τις επανειλημμένες διακοπές μίλησε για «κακή συγκυρία» καθώς και το Πάσχα είχε σημειωθεί και πάλι πολύωρη διακοπή στην υδροδότηση που είχε προκαλέσει και πάλι διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής.

  Ο κ. Μπαρτζώκας ισχυρίζεται ότι «είναι τυχαία γεγονότα» ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει ειδικό πρόβλημα με την υδροδότηση της περιοχής που φιλοξενεί δεκάδες σπίτια.

  Μπαίνει ο εργολάβος για να αποκαταστήσει τις τομές

  Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ ρωτήθηκε και για τις βλάβες και τα προβλήματα που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του δήμου καθώς το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διάφορα προβλήματα στο δίκτυο. «Το δίκτυο είναι παλιό και προχωρούμε σε αντικαταστάσεις» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαρτζώκας ενώ αναφορικά με τις «τομές» που γίνονται σε δρόμους της πόλης για τα έργα της ΔΕΥΑΙ απάντησε ότι «επρόκειτο να ξεκινήσει μια εργολαβία 200.000 που αφορά στην αποκατάσταση των τομών αυτών σε δρόμους της πόλης».

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ