Κυριακή 20.06.2021
More

  Αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις προς το Τελ Αβίβ, εν μέσω της κλιμάκωσης στο Ισραήλ

  Μετά τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις

  Η British Airways, η Virgin Atlantic, η Iberia και η Lufthansa ακύρωσαν σήμερα τις πτήσεις τους προς το Τελ Αβίβ, καθώς ακολουθούν το παράδειγμα αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών, εν μέσω της κλιμάκωσης στο Ισραήλ.

  «Η ασφάλεια των συναδέλφων και των πελατών μας είναι πάντα η βασική μας προτεραιότητα και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση», ανέφερε η British Airways, μετά την ακύρωση των σημερινών πτήσεών της από και προς το Τελ Αβίβ.

  Η Virgin Atlantic ακύρωσε πτήση της προς την περιοχή αργά το βράδυ της Τετάρτης, ενώ εξετάζει το αν θα πραγματοποιηθεί η πτήση που είναι προγραμματισμένη για απόψε.

  Σε ακύρωση των πτήσεών της προς το Τελ Αβίβ που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο προχώρησε και η Iberia. Η ισπανική εταιρεία θα αποφασίσει για τις μελλοντικές πτήσεις της ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης.

  Αλλά και η Lufthansa ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλει όλες τις πτήσεις της προς το Τελ Αβίβ έως αύριο, Παρασκευή. «Η Lufthansa παρακολουθεί στενά τη τρέχουσα κατάσταση στο Ισραήλ και συνεχίζει να είναι σε στενή επικοινωνία με τις αρχές, τους φορείς παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και το δικό μας προσωπικό εκεί», ανέφερε σε ανακοίνωση η γερμανική αεροπορική εταιρεία, ενώ εκτίμησε πως οι πτήσεις της προς το Ισραήλ θα επαναληφθούν το Σάββατο.

  Αντίθετα, η easyJet ανακοίνωσε ότι δεν ακυρώνει ακόμα τις πτήσεις της προς το Τελ Αβίβ. Η επόμενη πτήση της είναι από το Βερολίνο και δεν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη πριν από τις 16 Μαΐου, ενώ η πτήση από το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου προς το Τελ Αβίβ είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαΐου. «Φυσικά θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

  Η United Airlines, η Delta Air Lines και η American Airlines ματαίωσαν χθες τις πτήσεις τους μεταξύ ΗΠΑ και Τελ Αβίβ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ