Κυριακή 14.08.2022
More

  Ολλανδία: «Θυσίασε» το αυτοκίνητό του για να σώσει αναίσθητη οδηγό (βίντεο)

  Έβαλε το αυτοκίνητό του μπροστά από εκείνο που ήταν εκτός ελέγχου για να το σταματήσει

  Όλοι ξέρουμε πως τα τροχαία ατυχήματα, ειδικά οι συγκρούσεις, μπορεί να αποβούν μοιραία. Τι θα γινόταν, όμως, αν η σύγκρουση δύο αυτοκινήτων μπορούσε να σώσει μια ζωή; Ακούγεται απίστευτο αλλά ένα βίντεο το αποδεικνύει.

  Ένας άνδρας στην Ολλανδία «θυσίασε» το αυτοκίνητό του για να σώσει τη ζωή μιας οδηγού χωρίς τις αισθήσεις της, που είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

  Το βίντεο δείχνει ένα αυτοκίνητο, το οποίο φαίνεται εκτός ελέγχου, να κινείται με σταθερή ταχύτητα στο γρασίδι δίπλα σε έναν αυτοκινητόδρομο. Αν και το όχημα προσκρούει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, συνεχίζει να κινείται.

  Σύντομα, φαίνεται ένα άλλο αυτοκίνητο να οδηγεί μπροστά του και να το σταματάει αφήνοντάς το να χτυπήσει στο πίσω μέρος του. Το περιστατικό κατέγραψε η dashcam ενός αυτοκινήτου που κινούταν πίσω από τα δύο οχήματα με το σχετικό βίντεο να γίνεται αμέσως viral.

  Το περιστατικό σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο της Nunspeet το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο Henry Temmermans αντιλήφθηκε ένα αυτοκίνητο να κινείται σε τρελή πορεία, ενώ επέστρεφε σπίτι του.

  «Αυτό που είδα δεν ήταν καθόλου καλό. Ήταν ξεκάθαρο ότι η κυρία δεν είχε πλέον τις αισθήσεις της», είπε ο ίδιος. Στη συνέχεια ο Temmermans, προπορεύεται από το αυτοκίνητο και αφήνει τη γυναίκα να τρακάρει στο πίσω μέρος του οχήματός του, έτσι ώστε το δικό της να σταματήσει.

  Τότε βλέπει πως η γυναίκα είχε κάνει εμετό και προσπαθεί να την συνεφέρει και καλεί ασθενοφόρο. Μετά από λίγο φτάνει η αστυνομία και ρυμουλκεί το αυτοκίνητο του Temmermans, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πέντε σπασμένα πλευρά.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ