Κυριακή 03.07.2022
More

  ΚΕΔΕ- Ζήτησε από το υπουργείο ενεργοποίηση ευνοϊκής ρύθμισης

  Για την εισπραξιμότητα βεβαιωμένων οφειλών του τρέχοντος έτους, αλλά και των παρελθόντων ετών ρωτήθηκε στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φώτης Βάββας

  Για την εισπραξιμότητα βεβαιωμένων οφειλών του τρέχοντος έτους, αλλά και των παρελθόντων ετών ρωτήθηκε στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φώτης Βάββας, την ώρα που η οικονομική δυσπραγία αποτυπώνεται καθημερινά σε όλους τους τομείς, καθώς οι περισσότεροι με δυσκολία μπορούν να ανταποκριθούν στις συνθήκες.

  Βαρέλι χωρίς πάτο…μοιάζουν τα καθημερινά έξοδα των νοικοκυριών με τους προϋπολογισμούς να «γονατίζουν».

  Ο κ. Βάββας υπογράμμισε ότι αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής η στήριξη των πολιτών ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, ενώ σημείωσε επιπλέον, πως σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας λόγω της πανδημίας αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία, αποτελεί βασική στρατηγική επιλογή της δημοτικής αρχής η στήριξη όλων.

  Ο κ. Βάββας αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί η κατάσταση αυτή και να δοθούν ευνοϊκά κίνητρα στους πολίτες να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.  «Η ΚΕΔΕ και μέσω αυτής όλοι οι δήμοι, έχουμε ζητήσει την ενεργοποίηση  ρύθμισης των οφειλών για να μπορέσουμε αφενός να εισπράξουμε τις οφειλές και αφετέρου να βοηθήσουμε τους δημότες. Η ρύθμιση μπορεί να γίνει και έως 100 δόσεις όπως ήταν και στο παρελθόν. Με τον τρόπο αυτό βοηθούμε όλους τους πολίτες και παράλληλα μπορούμε να εισπράξουμε τα οφειλόμενα» κατέληξε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ