Παρασκευή 23.10.2020
More

  Αποχρώσεις- Αποκαλύψεις στους «πολέμους» του σαββατοκύριακου

  Η αλήθεια είναι ότι μία στο τόσο σκέφτομαι να αποσυρθώ από το facebook γιατί με κουράζει η αντιπαράθεση και η πολεμική. Οι άνθρωποι που βγάζουν τον χειρότερο εαυτό τους μέσα από το προφίλ τους μοιάζουν με αχρείαστη επιβάρυνση της καθημερινότητά μας. Αλλά μετά μου φεύγει αυτή η σκέψη και συνεχίζω με τον ίδιο ρυθμό συν τοις άλλοις γιατί έχει αποδεχτεί ότι μου κάνει και καλό στη δουλειά και την αναγνωσιμότητα των κειμένων μου. Μπορεί το fb να μην φέρνει έσοδα, όμως διαδίδει τη δουλειά μας και προσθέτει περισσότερο κύρος- εκεί που προϋπάρχει βέβαια. Αλλά η ταχύτητα επικοινωνίας και διάδρασης είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα.

  Τα σαββατοκύριακα είναι πια αφιερωμένα στους «πολέμους» στο facebook και το twitter. Σκάνε θέματα τρομερής έντασης που σε όλα τα άλλα παραδοσιακά μέσα μπορεί να πέρναγαν και σε μονόστηλα που λέμε. Και γίνονται ακόμα μεγαλύτερα ως θέματα από την προσωπική εμπλοκή του καθενός και της καθεμιάς που δείχνουν και μία τάση προσωπικής έκθεσης με τη συμμετοχή τους. Οι χρήστες, που μπορεί κατά τα άλλα να είναι ήσυχοι και μετριοπαθείς άνθρωποι, αν μπουν σε έναν «πόλεμο» αντιπαράθεσης στα social media, εκεί που όλα μοιάζουν μαύρο- άσπρο- εκεί λοιπόν νιώθουν έτοιμοι να συμμετέχουν ακόμα περισσότερο με πολύ μεγαλύτερη προσωπική ένταση.

  Δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλή ή κακή αυτή η συμμετοχή. Τείνω να πιστεύω ότι κάνει τελικά καλό να εκφράζεσαι και αλλιώς, πέρα από τα όρια μιας «φυσιολογικής» ζωής εκτός δικτύου. Φυσικά με προϋπόθεση να γνωρίζεις τα όρια σου και να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες της έκθεσής σου. Γιατί παρόλο που πιστεύουμε το αντίθετο, ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει.

   

  ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα έγγραφα και οι εξαιρέσεις για τις μετακινήσεις μετά τις 00:30

  Η απαγόρευση κυκλοφορίας τα ξημερώματα τίθεται από το Σάββατο σε ισχύ για όλες τις περιοχές που βρίσκονται στο πορτοκαλί και κόκκινο επίπεδο κινδύνου   

  Θετικά και αρνητικά νέα από τις αναλύσεις στα λύματα

  Ανίχνευση κορωνοϊού μεν, αλλά και χωρίς ίχνη περιοχές που είχαν δώσει θετικό σήμα παλιότερα

  Στο επίκεντρο το «κοκκίνισμα» των Ιωαννίνων

  Συζήτηση εφ' όλης της ύλης στο περιφερειακό συμβούλιο

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.