Δευτέρα 25.05.2020
More

  Αποχρώσεις- Μέρες προσπάθειας

  Οι μέρες περνάνε με μεγάλη προσπάθεια. Όπως πάντα…αλλά και με τις νέες προσθήκες. Προσπαθώ να είμαι εντάξει στις οικονομικές μου υποχρεώσεις παρά το φόβο για το μέλλον.

  Προσπαθώ να παρακολουθώ τις εξελίξεις και να είμαι επικεντρωμένος σε όσα νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη για δημοσιότητα, παρά το χάσιμο του νου στην αβεβαιότητα και το άγχος που ενίοτε με πλημμυρίζει, όπως όλους.

  Αλλά επιπλέον, ειδικά αυτές τις μέρες, προσπαθώ να είμαι πιο συγκαταβατικός και υπομονετικός με τις τοξικές συμπεριφορές όσων δεν ελέγχουν το άγχος τους. Προσπαθώ να δείχνω περισσότερο την αγάπη μου για όσους ξέρουν ότι τους αγαπώ.

  Το να δείχνεις την αγάπη είναι ένας από τους δρόμους της αισιοδοξίας. Προσπαθώ να βλέπω την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων καικαθημερινά διαβάζω όλες τις διεθνείς εξελίξεις για τα εμβόλια και τα φάρμακα.

  Προσπαθώ να μην παρασύρομαι από τις επιθυμίες μου για φυγή, φύσει συντηρητικός, αλλά και με τον ρεαλισμό ότι ταξιδεύεις πραγματικά, μόνο όταν ξεπεράσεις την ανασφάλεια του μη τόπου- σε αυτή τη φάση, προτεραιότητα είναι να πατήσεις καλά στα πόδια σου με την προσμονή ότι θα έρθει ο καιρός που θα γίνει κι άλλα βήματα.

  Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στους ανθρώπους και όχι στις ιδέες. Προσπαθώ να είμαι ανεκτικός με όσους προσπαθούν ακόμα κι αν κάνουν λάθη. Δεν αντέχω άλλο όσους έχουν έτοιμες απαντήσεις για όλα.

  Προσπαθώ κάθε μέρα πολύ, για να αντισταθώ σε όσα και όσους με προορίζουν για παθητικό δέκτη. Κι αφήνω πάντα μια χαραμάδα, για να εισβάλλει το απρόσμενο, το άγνωστο και το εντυπωσιακό.

  Μένουμε Σπίτι

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Επιδότηση φοιτητικού εισιτηρίου και κάρτας απεριορίστων διαδρομών

  Η σύναψη και υπογραφή σύμβασης του Δήμου Ιωαννιτών με το Αστικό ΚΤΕΛ για την επιδότηση καρτών απεριορίστων διαδρομών φοιτητών που διαμένουν στις φοιτητικές εστίες εγκρίθηκε κατά τη σημερινή -δια περιφοράς- συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

  «Όχι» του Δήμου στην αίτηση για ανασκαφή κρυμμένου θησαυρού

  Ομόφωνα δεκτή έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων η εισήγηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Παπαγεωργίου, για απόρριψη αίτησης πολίτη που αφορούσε χορήγηση συναίνεσης για ανασκαφή κρυμμένου θησαυρού.

  Επιστροφή στις καφετέριες κρατώντας… αποστάσεις

  Αρκετός κόσμος στις καφετέριες των Ιωαννίνων από το πρωί ειδικά στο κέντρο, αλλά και στην παραλίμνια περιοχή με τήρηση των όρων και κανόνων του ΕΟΔΥ.

  Έως 31/7 η λειτουργία παιδικών και βρεφικών σταθμών – Τι ισχύει για τις κατασκηνώσεις

  Από την 1η Ιουνίου ανοίγουν παιδικοί, βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.   

  Παράταση μέχρι τις 26 Ιουνίου για δημοτικά & νηπιαγωγεία – Προαιρετική η μάσκα

  Διευκρινίσεις για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων και των ειδικών σχολείων έδωσε η αρμόδια υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. 

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.